Vuokraus

Arkta vuokraa omistamiaan toimitiloja ja asuntoja Tampereella ja kehyskunnissa. Vuokraus on hyvä ja tehokas vaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta toimintaan. Toimitilan vuokraaminen on järkevää, kun pääomia halutaan vapauttaa toiminnan pyörittämiseen, kehittämiseen sekä investointeihin.

Toimitilat

Vuokraamme uudehkoja toimitiloja Ylöjärveltä keskeisiltä paikoilta. Vuokraamme liiketiloja esimerkiksi Ylöjärven Liikekulmista sekä urheilu- ja liikuntatoimintaan soveltuvia tiloja Ylöjärven Liikuntakeskuksesta.

Arkta panostaa aina rakentamiensa tilojen toimivuuteen ja esteettisyyteen. Huolehdimme jatkuvasti kiinteistöjen ja tilojen siisteydestä sekä teknisestä kunnosta. Vuokralainen voi nauttia vuokraamistaan tiloista, kun ne pidetään kunnossa.

Voit katsoa tällä hetkellä vuokrattavana olevat toimitilat Liike- ja toimitilavuokrauksen sivulta.

Asunnot

Vuokraamme uusia ja tasokkaita Arktan rakentamia kerros- ja rivitaloasuntoja hyviltä paikoilta Tampereelta ja ympäristökunnista.

Voit katsoa tällä hetkellä vuokrattavana olevat asunnot Asuntovuokrauksen sivulta.

Tulossa Lempäälän keskustaan tasokas vuokratalo 

Arkta Kiinteistöt rakennuttaa asuntoyhtiö Tikankolo- nimisen vuokratalon aivan Lempäälän ydinkeskustaan. Kohteeseen tulee yksiöitä, kaksioita ja kolmioita useita erilaisia pohjaratkaisuja sekä autokatoksia. Arvioitu valmistuminen kesällä 2018.

Lisätietoja kohteesta ja vuokrauksesta saatavissa lokakuussa 2017.