Uusi, kaunis kolmen huoneen koti länsiparvekkeella. Hurmaava iso olohuone, jättikokoinen vaatehuone, käytännöllinen kylpyhuone ja oma sauna. Hyvin varusteltu keittiö integroiduilla kalusteuunilla, liesitasolla ja mikroaaltouunilla, kahdet kylmäkoneet. Hyvin kaappitilaa. Voiko asuminen olla juuri tämän ihanampaa ja helpompaa raikkaassa uudessa kodissa

Apianrannassa viimeisessä vapaassa asunnossa nautit keskusta-asumisesta luonnonkauniissa rantamaisemassa, puistoisessa Valkeakosken keskustassa lähellä palveluita. Apianlahden ihanat rantakävelyreitit askeleen päässä, venesatama ja uimaranta (myös talvella) heti pihamaisemassa. Tokman, K-Market ja muut kaupat ja palvelut kävelyetäisyydellä. Uimahalli, kirjasto ja urheilukenttä lähes vieressä. Yhtiössä on saatavilla autopistokepaikkoja. Oma lämmin varasto.

Apianranta on energiataloudellisesti ja äänieristykseltään kehittynyt talo ja siinä on huomioitu myös liikuntaesteiset asukkaat.

Autamme vanhan kodin myynnissä. Kaupat on mahdollista tehdä pienellä summalla. Annamme maksuaikaa esim. vanhan kodin myyntiä varten.

Tilaa esite

Enää yksi kolmio vapaana!

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

Wiola Kiiveri

markkinointipäällikkö, LKV, LVV, KED

050 595 1123
Lähetä sähköpostia

As Oy Valkeakosken Apianranta

Apianrannassa viimeisessä vapaassa asunnossa nautit keskusta-asumisesta luonnonkauniissa rantamaisemassa, puistoisessa Valkeakosken keskustassa lähellä palveluita. Apianlahden ihanat rantakävelyreitit askeleen päässä, venesatama ja uimaranta (myös talvella) heti pihamaisemassa. Tokman, K-Market ja muut kaupat ja palvelut kävelyetäisyydellä. Uimahalli, kirjasto ja urheilukenttä lähes vieressä. Voiko asuminen olla juuri tämän ihanampaa ja helpompaa raikkaassa uudessa kodissa. Autopistokepaikkoja. Oma lämmin varasto.

Apianranta on energiataloudellisesti ja äänieristykseltään kehittynyt talo ja siinä on huomioitu myös liikuntaesteiset asukkaat.

Autamme vanhan kodin myynnissä. Kaupat on mahdollista tehdä pienellä summalla. Annamme maksuaikaa esim.vanhan kodin myyntiä varten.

Ehdota sopivaa esittelyaikaa:
Wiola Kiiveri puh. 050 595 1123, wiola.kiiveri@arkta.fi

Asuntomyynti Arkta Rakennus Oy.

Huoneistotunnus

B10

Kerros

2/4

Tilat

3h+k+s+vh+parveke

Pinta-ala

73.5 m²

Velaton hinta

224 000 €

Myyntihinta

67 196 €

Hoitovastike

312,38 €

Sauna

Oma

Parveke / Terassi

länsi parveke

Kohteen muut myymättömät asunnot

HuoneistoTyyppiKokoMyyntihintaVelaton hintaKerros
B103h+k+s+vh+parveke73.567 196 €224 000 €2/4
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.