As Oy Tampereen Muotialan Aralia

Uusia yksiöitä ja kaksioita Tampereella lähellä ratikkareittiä ja keskustaa!

Jaa kaverille
Muuttovalmis, Kerrostalo

As Oy Tampereen Muotialan Aralia

Ruopionkatu 8, 33800 TAMPERE

Myynnissä uusia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita Muotialassa Tampereen keskustan tuntumassa. Kohde sijaitsee tulevan ratikkareitin varrella. Asunnot ovat olleet suosittuja sijoitusasuntoja sekä ensiasuntoja Tampereella. TULE ESITTELYYN JA NÄE MALLISISUSTETTU ASUNTO ja tiedustele vapaita asuntoja!

Me maksamme UUDEN ASUNTOSI VASTIKKEET SEURAAVAT 6kk, kun teet kaupat lokakuun 2019 aikana! Tarjous sisältää hoito-, rahoitus- ja mahdollisen tontin vuokravastikkeen ja koskee kohdetta As Oy Tampereen Muotialan Aralia. Kysy lisää Arktan asuntomyyjältä!

Aralian sijainti on loistava: sekä keskustaan että Hervantaan on lyhyt pyöräilymatka. Myös asunnot itsessään on varusteltu niin hyvin led-valonauhoineen ja parketteineen, ja integroituine liesineen ja mikroineen, ettei asuntoon voi kuin hullaantua. Asuntojen kompakti koko sopii niin sijoittajille, ensiasunnon ostajille kuin pienperheille. Nämä asunnot viedäänkin käsistä, joten ota pikaisesti yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi tai tule seuraavaan avoimeen esittelyyn.

Muotialan loistava sijainti tekee Aralian asunnoista haluttuja niin opiskelijoille kuin vaikka keskustassa töissä käyvälle. Alueelta löytyvät kattavat palvelut eikä keskustaankaan ole kuin 4 km. Kulkuyhteydet ovat hyvät; kuljitpa sitten julkisilla tai omalla pyörällä tai autolla. Läheltä löytyy myös luontopolku, laskettelurinne, golfkenttä ja monta muuta aktiviteettia.

Puolittain omalla tontilla olevassa Araliassa hoitovastike jää alhaiseksi. Araliassa eivät kustannukset rasita omistajaa; yhtiölainan ensimmäiset kolme vuotta ovat lyhennysvapaita; maksat siis halutessasi vain korkoja 1.4.2022 saakka.

Kysy lisää tai anna alustava varaus:

Reine Piippo puh. 050 384 9869
Wiola Kiiveri puh. 050 5951123

Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Tontti
Vuokra
Rakennusaine
Betoni
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Yhteiset tilat
Erillisessä lämpimässä varastorakennuksessa sijaitsevat tekniset tilat, yhtiön väestönsuoja ja ulkoiluvälinevarastot sekä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.
Autopaikka
Lämmityspistokkeellisia autopaikkoja 62 kpl myydään erllisinä osakkeina. Autopaikoista 52 kpl on tontin sisäpihalla ja 9 autopaikkaa on Ruopionkadun viereisellä LPA- tontilla. Autopaikkaosakkaista peritään erilistä vastiketta.
Asuntojen lukumäärä
61
Rakennusvuosi
2019

Kohde kartalla