Kesäkuussa 2022 valmistuvasta As Oy Tampereen Auringonsäteestä on myyty jo yli 90 %. Auringonsäteen kaksi taloa valmistuvat uudelle ja kehittyvälle Ilokkaanpuiston alueelle Koivistonkylään loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärelle. Rauhallinen ja luonnonläheinen sijainti vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen ydinkeskustasta tarjoaa mahdollisuuden nykyaikaiseen asumiseen rauhallisessa ympäristössä. Hyvän sijainnin johdosta autolla sekä julkisilla pääsee nopeasti töihin, harrastuksiin ja muihin arjen menoihin niiden sijainnista riippumatta. Luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat kotiovella vastassa. Asunnon myyntihinta on 30 % sen velattomasta hinnasta, ja loput 70% on yhtiölainaa, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeella. Yhtiölainen voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin. Yhtiölainan lyhennysvapaata on 2 vuotta valmistumisesta. Uuden asunnon osto Ilokkaanpuistosta on edelläkävijän valinta. Auringonsäteen lämmitysmuotona on maalämpö ja talot hyödyntävät tämän lisäksi turvallista ja luotettavaa aurinkoenergiaa, joka tuotetaan Tampereen Teiskon pelloilla. Maalämmön ja aurinkosähkön ansiosta vastikkeet ja asuinkustannukset ovat normaalia matalammat. Tontti on kaupungin vuokratontti ja vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Energialuokka kohteessa on huikea A2018 ja asukkaana säästät kustannusten lisäksi myös luontoa! Asuntomyynti Arkta Rakennus Oy.

Tilaa esite

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

Niko Kalliolepo

asuntomyyjä

044 347 3303
Lähetä sähköpostia

As Oy Tampereen Auringonsäde

Kesäkuussa 2022 valmistuvasta As Oy Tampereen Auringonsäteestä on myyty jo yli 90 %.

Auringonsäteen kaksi taloa valmistuvat uudelle ja kehittyvälle Ilokkaanpuiston alueelle Koivistonkylään loistavien ulkoilumahdollisuuksien äärelle. Rauhallinen ja luonnonläheinen sijainti vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tampereen ydinkeskustasta tarjoaa mahdollisuuden nykyaikaiseen asumiseen rauhallisessa ympäristössä. Hyvän sijainnin johdosta autolla sekä julkisilla pääsee nopeasti töihin, harrastuksiin ja muihin arjen menoihin niiden sijainnista riippumatta. Luonto ja ulkoilumahdollisuudet ovat kotiovella vastassa.

Asunnon myyntihinta on 30 % sen velattomasta hinnasta, ja loput 70% on yhtiölainaa, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeella. Yhtiölainen voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin. Yhtiölainan lyhennysvapaata on 2 vuotta valmistumisesta.

Uuden asunnon osto Ilokkaanpuistosta on edelläkävijän valinta. Auringonsäteen lämmitysmuotona on maalämpö ja talot hyödyntävät tämän lisäksi turvallista ja luotettavaa aurinkoenergiaa, joka tuotetaan Tampereen Teiskon pelloilla. Maalämmön ja aurinkosähkön ansiosta vastikkeet ja asuinkustannukset ovat normaalia matalammat. Tontti on kaupungin vuokratontti ja vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Energialuokka kohteessa on huikea A2018 ja asukkaana säästät kustannusten lisäksi myös luontoa!

Asuntomyynti Arkta Rakennus Oy.

Huoneistotunnus

B35

Kerros

1/5

Tilat

2h+kt

Pinta-ala

46.0 m²

Velaton hinta

179 000 €

Myyntihinta

58 639 €

Hoitovastike

170,20 €

Rahoitusvastike

96,15 €

Parveke / Terassi

Lasitettu parveke

Kohteen muut myymättömät asunnot

Jos taulukko ei näy kokonaan, voit vierittää oikealle nähdäksesi lisää.

Huoneisto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta Kerros Varaustilanne
B352h+kt46.058 639 €179 000 €1/5-
B463h+kt57.072 523 €223 000 €2/5-
B553h+kt57.075 684 €229 000 €3/5-
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.