Koivistonkylään ei ole rakennettu kerrostaloja vuosikymmeniin. Pian alkaakin rakentumaan uusi Ilokkaanpuiston asuinalue, jonka ensimmäisenä upeana yhtiönä rakennetaan As Oy Tampereen Auringonsäde. Auringonsäteen luonnonläheinen sijainti metsän reunalla sopii rauhaa arvostavalle. Pyrähdä vaikka lenkkipolulle, käyskentele Ahlmanin kartanon maiden maalaisidyllissä tai sivakoi kotinurkilta valaistua hiihtolatua pitkin. Rauhaisasta sijainnista huolimatta myös liikenneyhteydet ja palvelut ovat kunnossa. Bussit kulkevat mm. viereisellä Veisunkadulla ja Koivistonkylän marketit sijaitsevat lähistöllä. Tampereen keskustan, Lahdesjärven ja Hervannan työpaikat sekä palvelut ovat ulottuvillasi pyöräilymatkan päässä. Autoilijoitakaan ei ole unohdettu, Auringonsäteessä on ostettavissa lämmityspistokkeellisia auto- ja autokatospaikkoja. Asunto-tyyppejä on lukuisia erilaisia, ja kaikilla asunnoilla on suuret ikkunat sekä lasitetut parvekkeet. Talojen tummat julkisivut ovat arvokkaan näköiset ja harja-katot luovat taloille arvokkuutta. Asunnot rakennetaan laadukkaista materiaaleista nykyaikaiseen tyyliin. Ollessasi ajoissa liikkeellä pääset valitsemaan sopivimmat materiaalit ja voit tehdä kodistasi itsesi näköisen! Asunnon myyntihinta on 30% sen velattomasta hinnasta, ja loput 70% on yhtiölainaa, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeella. Yhtiölainen voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin. Yhtiölainan lyhennysvapaa on 2 vuotta valmistumisesta. Uusi asunto on ekoteko! Auringonsäteen lämmitysmuotona on maalämpö. Talot hyödyntävät tämän lisäksi turvallista ja luotettavaa aurinkoenergiaa, joka tuotetaan Tampereen Teiskon pelloilla. Maalämmön ja aurinkosähkön ansiosta vastikkeet ja asuinkustannukset ovat normaalia matalammat. Tontti on kaupungin vuokratontti ja vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Energialuokka kohteessa on huikea A2018 ja asukkaat säästävät kustannusten lisäksi myös luontoa! Arvioitu valmistuminen kesäkuu 2022. Ota yhteyttä ja varaa pian omasi! Asuntomyynti Arkta Rakennus Oy.

Tilaa esite

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

Wiola Kiiveri

viestintä- ja brändijohtaja, LKV, LVV, KED

050 595 1123
Lähetä sähköpostia

As Oy Tampereen Auringonsäde

Koivistonkylään ei ole rakennettu kerrostaloja vuosikymmeniin. Pian alkaakin rakentumaan uusi Ilokkaanpuiston asuinalue, jonka ensimmäisenä upeana yhtiönä rakennetaan As Oy Tampereen Auringonsäde.

Auringonsäteen luonnonläheinen sijainti metsän reunalla sopii rauhaa arvostavalle. Pyrähdä vaikka lenkkipolulle, käyskentele Ahlmanin kartanon maiden maalaisidyllissä tai sivakoi kotinurkilta valaistua hiihtolatua pitkin. Rauhaisasta sijainnista huolimatta myös liikenneyhteydet ja palvelut ovat kunnossa. Bussit kulkevat mm. viereisellä Veisunkadulla ja Koivistonkylän marketit sijaitsevat lähistöllä. Tampereen keskustan, Lahdesjärven ja Hervannan työpaikat sekä palvelut ovat ulottuvillasi pyöräilymatkan päässä. Autoilijoitakaan ei ole unohdettu, Auringonsäteessä on ostettavissa lämmityspistokkeellisia auto- ja autokatospaikkoja.

Asunto-tyyppejä on lukuisia erilaisia, ja kaikilla asunnoilla on suuret ikkunat sekä lasitetut parvekkeet. Talojen tummat julkisivut ovat arvokkaan näköiset ja harja-katot luovat taloille arvokkuutta. Asunnot rakennetaan laadukkaista materiaaleista nykyaikaiseen tyyliin. Ollessasi ajoissa liikkeellä pääset valitsemaan sopivimmat materiaalit ja voit tehdä kodistasi itsesi näköisen!

Asunnon myyntihinta on 30% sen velattomasta hinnasta, ja loput 70% on yhtiölainaa, jota maksetaan kuukausittain rahoitusvastikkeella. Yhtiölainen voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin. Yhtiölainan lyhennysvapaa on 2 vuotta valmistumisesta.


Uusi asunto on ekoteko! Auringonsäteen lämmitysmuotona on maalämpö. Talot hyödyntävät tämän lisäksi turvallista ja luotettavaa aurinkoenergiaa, joka tuotetaan Tampereen Teiskon pelloilla. Maalämmön ja aurinkosähkön ansiosta vastikkeet ja asuinkustannukset ovat normaalia matalammat. Tontti on kaupungin vuokratontti ja vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Energialuokka kohteessa on huikea A2018 ja asukkaat säästävät kustannusten lisäksi myös luontoa!

Arvioitu valmistuminen kesäkuu 2022. Ota yhteyttä ja varaa pian omasi!

Asuntomyynti Arkta Rakennus Oy.

Huoneistotunnus

B55

Kerros

3/5

Tilat

3h+kt

Pinta-ala

57.0 m²

Velaton hinta

229 000 €

Myyntihinta

75 684 €

Hoitovastike

210,90 €

Rahoitusvastike

122,47 €

Parveke / Terassi

Lasitettu parveke

Kohteen muut myymättömät asunnot

Jos taulukko ei näy kokonaan, voit vierittää oikealle nähdäksesi lisää.

Huoneisto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta Kerros Varaustilanne
A52h+kt+s50.560 380 €185 000 €1/5-
A82h+kt+s49.557 642 €185 000 €2/5-
B352h+kt46.058 639 €179 000 €1/5-
B463h+kt57.072 523 €223 000 €2/5-
B553h+kt57.075 684 €229 000 €3/5-
B633h+kt57.077 526 €235 000 €4/5-
B693h+kt57.078 718 €244 000 €5/5-
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.