Uusi kaksio Lempäälän ydinkeskustassa

As Oy Lempäälän Piipon Balladi

Ihana koti parhaalla mahdollisella sijainnilla keskustan palveluiden läheisyydessä, juna-aseman lähellä! Junamatka Tampereelle kestää vain 11 minuuttia ja maksaa alle 2 euroa (10kpl sarjalippu). Junia kulkee Tampereen suuntaan n. kerran tunnissa ja Helsingin suuntaan kerran puolessa tunnissa.

Uusi Lempäälä-monitoimitalo palveluineen sijaitsee vastapäätä. Lempäälä-talossa löytyy paljon palveluita mm. lounasravintola, pääkirjasto sekä lehtienlukusali, kuntosali ja lukuisia kunnan ja seurakunnan palveluita.

Kodissa ja talossa on huomioitu tämän päivän vaatimukset; hissi, esteetön liikkuminen, laatoitetut modernit ja tyylikkäät kylpyhuoneet, joissa lattialämmitys ja hyvä varustelu. Keittiössä astianpesukone, kalusteuuni ja induktioliesi sekä kalusteeseen upotettu mikroaaltouuni sekä seinäkaapin alareunassa tyylikäs LED-valonauha. Ovipuhelin, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO) säästää energiaa, sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet, asuntokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän vedenmittaus, atk CAT-6 sekä laajakaista. Asuntokohtainen lämmin irtaimistovarasto ja yhtiön lukittu ulkoiluvälinevarasto sekä pyykinkuivaushuone.

Autopaikan voit vuokrata viereisestä Lempon Parkista.

Valinnan mahdollisuus; Tontin määräosa on lunastettavissa tai edullisesti vuokrattavissa. Yhtiölaina on maksettavissa pois osittain tai kokonaan. Joustamme maksuehdoissa.

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

Rakennamme vastuullisesti

Perheyhtiönä Arktan toimintaa on koko yli sen 30-vuotisen historian leimannut pitkäjänteisyys ja  vastuullisuus. Asuntokohteiden suunnittelussa ja  toteutuksessa painotetaan ympäristöä mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavien materiaalien,  työtapojen ja järjestelmien käyttöä. Olemme mukana useissa tutkimushankkeissa kehittämässä suomalaista  rakentamista ja pienentämässä hiilijalanjälkeä toiminnassamme.

Tämä tarkoittaa sinulle terveellisempää kotia, kestäviä ja usein kotimaisia materiaaleja sekä  olet mukana pienentämässä hiilijalanjälkeä ostaessasi Arkta-kodin.

Kerroksia

5

Asuntojen lukumäärä

32

Rakennusaine

Betoni

Lämmitysjärjestelmä

Kaukolämpö

Muut tilat / varastot

Jokaisella asunnolla on oma lämmin irtaimistovarasto. Yhteinen ulkoiluvälinevarasto ja pyykinkuivatushuone

Autopaikat

Autopaikat on vuokrattavissa. Pysäköinti on järjestetty kaavan mukaisesti naapurikiinteistön pysäköintilaitokseen, lisäksi pihalla neljä lämmityspistorasilla varustettua autopaikkaa.

Valmistuminen

10/2019

Tontti

Vuokra

Jos taulukko ei näy kokonaan, voit vierittää oikealle nähdäksesi lisää.

Huoneisto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta Kerros Varaustilanne
A302h+kt+s48.577 915 €189 900 €5/5-
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.