Ylimmän kerroksen saunallinen kulmahuoneista, jossa lasitettu parveke. Makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Ihana koti parhaalla mahdollisella sijainnilla keskustan palveluiden läheisyydessä, juna-aseman lähellä! Junamatka Tampereelle kestää vain 11 minuuttia ja maksaa alle 2 euroa (10kpl sarjalippu). Junia kulkee Tampereen suuntaan n. kerran tunnissa ja Helsingin suuntaan kerran puolessa tunnissa. Uusi Lempäälä-monitoimitalo palveluineen sijaitsee vastapäätä. Lempäälä-talossa löytyy paljon palveluita mm. lounasravintola, pääkirjasto sekä lehtienlukusali, kuntosali ja lukuisia kunnan ja seurakunnan palveluita. Kodissa ja talossa on huomioitu tämän päivän vaatimukset; hissi, esteetön liikkuminen, laatoitetut modernit ja tyylikkäät kylpyhuoneet, joissa lattialämmitys ja hyvä varustelu. Keittiössä astianpesukone, kalusteuuni ja induktioliesi sekä kalusteeseen upotettu mikroaaltouuni sekä seinäkaapin alareunassa tyylikäs LED-valonauha. Ovipuhelin, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO) säästää energiaa, sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet, asuntokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän vedenmittaus, atk CAT-6 sekä laajakaista. Asuntokohtainen lämmin irtaimistovarasto ja yhtiön lukittu ulkoiluvälinevarasto sekä pyykinkuivaushuone. Autopaikan voit vuokrata viereisestä Lempon Parkista. Valinnan mahdollisuus; Tontin määräosa on lunastettavissa tai edullisesti vuokrattavissa. Yhtiölaina on maksettavissa pois osittain tai kokonaan. Joustamme maksuehdoissa.

Tilaa esite

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

As Oy Lempäälän Piipon Balladi

Ihana koti parhaalla mahdollisella sijainnilla keskustan palveluiden läheisyydessä, juna-aseman lähellä! Junamatka Tampereelle kestää vain 11 minuuttia ja maksaa alle 2 euroa (10kpl sarjalippu). Junia kulkee Tampereen suuntaan n. kerran tunnissa ja Helsingin suuntaan kerran puolessa tunnissa.

Uusi Lempäälä-monitoimitalo palveluineen sijaitsee vastapäätä. Lempäälä-talossa löytyy paljon palveluita mm. lounasravintola, pääkirjasto sekä lehtienlukusali, kuntosali ja lukuisia kunnan ja seurakunnan palveluita.

Kodissa ja talossa on huomioitu tämän päivän vaatimukset; hissi, esteetön liikkuminen, laatoitetut modernit ja tyylikkäät kylpyhuoneet, joissa lattialämmitys ja hyvä varustelu. Keittiössä astianpesukone, kalusteuuni ja induktioliesi sekä kalusteeseen upotettu mikroaaltouuni sekä seinäkaapin alareunassa tyylikäs LED-valonauha. Ovipuhelin, koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO) säästää energiaa, sähköverkkoon liitetyt palovaroittimet, asuntokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän vedenmittaus, atk CAT-6 sekä laajakaista. Asuntokohtainen lämmin irtaimistovarasto ja yhtiön lukittu ulkoiluvälinevarasto sekä pyykinkuivaushuone.

Autopaikan voit vuokrata viereisestä Lempon Parkista.

Valinnan mahdollisuus; Tontin määräosa on lunastettavissa tai edullisesti vuokrattavissa. Yhtiölaina on maksettavissa pois osittain tai kokonaan. Joustamme maksuehdoissa.

Huoneistotunnus

A30

Kerros

5/5

Tilat

2h+kt+s

Pinta-ala

48.5 m²

Velaton hinta

189 900 €

Myyntihinta

77 915 €

Hoitovastike

160,05 €

Tontin lunastushinta

18 534 €

Tonttivuokravastike

70 €

Sauna

Oma

Parveke / Terassi

On

Kohteen muut myymättömät asunnot

Jos taulukko ei näy kokonaan, voit vierittää oikealle nähdäksesi lisää.

Huoneisto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta Kerros Varaustilanne
A302h+kt+s48.577 915 €189 900 €5/5-
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.