As Oy Pirkkalan Pereen Begonia

Ihana sijainti Pirkkalassa - uusi rivitalokoti aivan Tampereen rajalla

Jaa kaverille
Rakenteilla, Rivitalo

As Oy Pirkkalan Pereen Begonia

Lautatarhantie 6, 33950 Pirkkala

Ihana uusi 3h, 4h ja 5h rivitaloasunto Pirkkalan parhaalla paikalla lähellä Tampereen rajaa! Rakenteilla oleva uudiskohde As Oy Pirkkalan Pereen Begonia sijaitsee Lautatarhantie 6:ssa, aivan Tampereen rajan tuntumassa luonnonkauniissa Pirkkalassa. Uusi-Pereen idyllisissä maalaismaisemissa asut lähellä Pyhäjärveä, kouluja ja päiväkoteja sekä kävelymatkan päässä Partolan ja kauppakeskus Veskan palveluista.

Yhtiö koostuu viidestä rivitalosta: yksi talo on kokonaan yksitasoinen, joten asunnossa liikkuminen on mukavaa ja vaivatonta. Rivitaloihin rakennetaan kolmen, neljän ja viiden huoneen asuntoja. Begonia tarjoaakin useita hyviä vaihtoehtoja erilaisiin asumistarpeisiin.

Tyyliltään Begonia edustaa upeaa laatuasumisen kokonaisuutta. Kaikissa kodeissa on korkeatasoinen varustelu sekä laadukkaat ja tyylikkäät pinnat ja ratkaisut. Lattialämmitys on luksusta jalalle ja sisustamisesta pitävä arvostaa korkeita sisäkattoja, saarekekeittiötä ja lähes lattiaan asti ulottuvia korkeita ikkunoita, joista luonnonvalo tulvii sisään. Isot terassit ovat lasikatettuja, ja jokaisella asunnolla on myös oma takapiha.

Yhtiölainan voi maksaa pois kohteen valmistuessa tai myöhemmin. Lainanlyhennys alkaa 3 vuoden kuluttua valmistumisesta, mikäli sitä ei ole aiemmin maksanut pois. Vuokratontti, jossa vuokra-aika 30 v, tontin määräosa lunastettavissa tai edullisesti vuokrattavissa. Autamme tarvittaessa myös vanhan asunnon myynnissä! Arvioitu valmistuminen 30.10.2019.

Lisätietoja:

Reine Piippo p. 050 384 9869 reine.piippo@arkta.fi
Wiola Kiiveri p. 050 595 1123 wiola.kiiveri@arkta.fi

Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, lattialämmitys
Tontti
Vuokra
Rakennusaine
Betoni
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Yhteiset tilat
jokaisella asunnolla on varastotila sekä katettua säilytystilaa. C-talon päädyssä asuntojen lämpimät irtaimistovarastot
Autopaikka
jokaisella asunnolla on lämmityspistorasialla varustettu autokatospaikka ja kaikilla muilla paitsi 78 m2 asunnoilla on lisäksi pihassa lämmityspistorasialla varustettu autopaikka
Asuntojen lukumäärä
37
Rakennusvuosi
2019

Video Pirkkalan Pereen alueesta:

Katso myös video mallisisustetusta asunnosta:


Vapaat asunnot

Asuntokohtaiset tiedot saat klikkaamalla sinua kiinnostavaa kohdetta

Kohde kartalla