Uusia kerrostalokoteja ydinkeskustaan Soppeenmäkeen

As Oy Ylöjärven Erkonhelmi

Erkonhelmessä enää kolme asuntoa vapaana! Ole siis pian yhteydessä ja valitse oma asuntosi!

OMALLE TONTILLE rakentuva Erkonhelmi on nykyaikainen kuusikerroksinen kerrostalo, jossa asut nousevan kukkulan varrella. Sijainti Ylöjärven ydinkeskustassa erinomaisten palveluiden äärellä on loistava. Kävelyetäisyydeltä löytyvät kaupat, ravintolat ja kahvilat sekä terveyskeskus ja apteekki. Soppeenmäestä on erittäin sujuvat liikenneyhteydet joka suuntaan. Soppeenmäen Matkatiellä sijaitseva bussiliikenteen solmukohta, Matkatien pysäkki, kuuluu Tampereen seudun joukkoliikenteen Nyssen edullisimpaan A-B-vyöhykkeeseen. Erkontien pysäkiltä pääsee edullisimmalla taksalla Tampereelle.

Tämä 40 asunnon talo kauniin harjumaiseman kupeessa tarjoaa loistavat puitteet asumiselle. Erkonhelmen valoisista asunnoista löytyy vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin: 42,5 - 54m2 kaksioista 63 - 69,5m2 kolmioihin. Jokaisella asunnolla on vakiona lasittu parveke, jossa voi nauttia ulkoilmasta jo varhain keväällä ja jatkaa kesää vielä pitkälle syksyyn.

Asunnoissa on vakiovarusteina muunmuassa tasokkaat ja nykyaikaiset keittiöiden kalusteet, keraaminen liesi sekä kalusteisiin integroitu uuni. Lattiaparketeista voit valita kahden eri sävyisen tammen väliltä. Ikkunoissa on valkoiset sälekaihtimet. Pesuhuoneet on laatoitettu valkoisilla seinälaatoilla, valitsemallasi tehosteseinällä sekä harmaan sävyisillä lattialaatoilla - ajattomia sävyjä, jotka kestävät ajan hammasta. Ollessasi ajoissa liikkeellä, pääset tietenkin itse valitsemaan mieleiset materiaalisi!

Pyöriä varten löytyy varasto ja autoilijoille on ostettavissa oma autokatos- tai sähköpistokepaikka. Lämpötolpallisia autopaikkoja on yhteensä 28 kpl, joista 16 kpl sijaitsee autokatoksessa.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen!

Asuntomyynti Arkta Rakennus Oy.

Viimeisiä asuntoja viedään!

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

Wiola Kiiveri

viestintä- ja brändijohtaja, LKV, LVV, KED

050 595 1123
Lähetä sähköpostia

Rakennamme vastuullisesti

Perheyhtiönä Arktan toimintaa on koko yli sen 30-vuotisen historian leimannut pitkäjänteisyys ja  vastuullisuus. Asuntokohteiden suunnittelussa ja  toteutuksessa painotetaan ympäristöä mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavien materiaalien,  työtapojen ja järjestelmien käyttöä. Olemme mukana useissa tutkimushankkeissa kehittämässä suomalaista  rakentamista ja pienentämässä hiilijalanjälkeä toiminnassamme.

Tämä tarkoittaa sinulle terveellisempää kotia, kestäviä ja usein kotimaisia materiaaleja sekä  olet mukana pienentämässä hillijalanjälkeä ostaessasi Arkta-kodin.

Kerroksia

6

Asuntojen lukumäärä

40

Rakennusaine

Betoni

Lämmitysjärjestelmä

Kaukolämpö

Autopaikat

Omilla osakkeilla lämpötolpallisia autopaikkoja on yhteensä 28 kpl, joista 16 kpl sijaitsee autokatoksessa.

Valmistuminen

3/2022

Tontti

Oma

Jos taulukko ei näy kokonaan, voit vierittää oikealle nähdäksesi lisää.

Huoneisto Tyyppi Koko Myyntihinta Velaton hinta Kerros Varaustilanne
A223+kt+s63.065 953 €219 900 €4/6Varattu
A262+kt+s48.051 855 €172 900 €4/6Varattu
A272+kt+s54.056 949 €189 900 €5/6-
A293+kt+s63.068 976 €229 900 €5/6-
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.