As Oy Tampereen Sammon Puksipuu

Uusi tasokas rivitalokoti Tampereen keskustan tuntumassa

Jaa kaverille
Muuttovalmis, Rivitalo

As Oy Tampereen Sammon Puksipuu

Harankatu 17, 33530 Tampere

Tampereen keskustan läheisyydessä kolmioita ja neljän huoneen tasokkaita rivitaloasuntoja. Kalevan läheisyydessä Hakametsässä. Ratikalle 800 metriä. TULE ESITTELYYN JA NÄE MALLISISUSTETTU ESITTELYASUNTO B9 ja D22 ja tutustu kaikkiin vapaina oleviin asuntoihin!

Houkuttelisivatko sinua oma piha ja terassi, mutta aika ei riitä jatkuvaan ylläpitoon ja remontointiin? Oletko miettinyt, että muuttaisit rivitaloon? Puksipuu sijaitsee aivan Tampereen keskustan ja Kalevan läheisyydessä Hakametsässä. Asunnot ovat täysin uusia ja sijainti on uskomaton: kauppojen ja Kalevan ostoskeskuksen lisäksi lähellä ovat myös TAYS ja jäähalli.

Asunnot ovat isoja kolmioita, joista saa väliseinällä myös neliön. Pääset nauttimaan omasta pihasta ja terassista, sekä ensiluokkaisesta varustelusta. Vieressä on kauppa ja lähellä Kalevan ostoskeskus sekä tuleva ratikkalinja. Kohteessa on viehättäviä rivitaloja, joissa on tasokkaasti varustellut asunnot. Tämä rivitaloyhtiö Hakametsässä tarjoaa korkealaatuista asumista loistavalla sijainnilla, aivan Tampereen keskustan tuntumassa Harankadulla. Asunnoissa on näyttävät, lähes lattiaan asti ulottuvat isot ikkunat, lattialämmitys, saarekekeittiöitä ja lasikatteiset huoneiston levyiset terassit. Pihat avautuvat länteen, Varaa itsellesi sopiva esittelyaika nopeasti tai tule seuraavaan avoimeen näyttöön, sillä asuntoja on jäljellä enää muutamia.

Asunnon hintaan kuuluu kaksi autopaikkaa: autokatospaikka sekä toinen autopaikka lämmityspistokkeella. Ainoastaan alle 88,5 m2 asunnoille kuuluu hintaan vain autokatospaikka. Osakkeina ostettavissa lisäautopaikka sekä lämpimiä lisävarastotiloja.

Kysy lisää Arktan asuntomyynnistä:

Reine Piippo p. 050 384 9869
Wiola Kiiveri p. 050 595 1123

Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö, lattialämmitys
Tontti
Vuokra
Rakennusaine
Betoni
Antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Yhteiset tilat
väestönsuojatilat viereisessä kerrostaloyhtiössä
Autopaikka
Kaikilla asunnoilla autokatospaikka sekä yli 78 m2:llä toinen autopaikka lämpötolpalla. Lisäksi osakkeina myytäviä autopaikkoja 4 kpl.
Asuntojen lukumäärä
23
Rakennusvuosi
2019

Kohde kartalla