Sijoitusasunnot

Sijoita Arktan uudiskohteeseen

Sijoittaminen uudiskohteeseen on helppo ja turvallinen vaihtoehto varallisuutesi kasvattamiseen ja asuntosijoittamisen kautta voit saada itsellesi tasaista tuottoa. Valitessasi Arkta-kodin sijoitusasunnoksi sinun ei tarvitse huolehtia remonteista tai kodinkoneiden uusimisesta, vaan voit heti asunnon ostettuasi laittaa sen vuokralle. Näin asuntosijoittaminen on sinulle mahdollisimman vaivatonta ja kannattavaa: tehtäväksesi jää vain vuokralaisen hankkiminen, minkä jälkeen pääset nauttimaan asuntosi tuotoista.

Tampere ja lähialueet kasvavat tulevaisuudessa - sijoita ajoissa

Sijoitusasuntoja halutaan pääkaupunkiseudun jälkeen eniten Tampereelta (lähde). Kaupungistumisen voimistumisen myötä ihmisiä muuttaa yhä enemmän Tampereelle ja sen lähialueille jo nyt, mutta erityisesti tulevaisuudessa. Nyt on sopiva hetki sijoittaa kasvavaan alueeseen ja sen asuntoihin!

Arkta rakentaa kaikki kohteensa paikkoihin, joissa asukas viihtyy.

Edullinen sijoitusasunto

Pääset Arkta-kotiin kiinni jo pienellä summalla, sillä asuntojen myyntihinta on 30-40% velattomasta hinnasta. Kysy lisää Arktan asuntomyyjältä. 

Video Arktan suositusta sijoittajakohteesta Araliasta. Tilaa Aralian esite tästä ja ota yhteyttä asuntomyyntiimme esittelyajan sopimista varten.