Uusi tasokas, valoisa vuokra-asunto Ylöjärven keskustassa Soppeenmäessä. Viereistä tietä kulkevat bussit ja Soppeenmäen Matkatiellä on bussiliikenteen solmukohta, joka kuuluu Tampereen seudun joukkoliikenteen edullisimpaan A-B-vyöhykkeeseen.
As Oy Ylöjärven Erkonhovin ihastuttava sijainti luo mahdollisuudet virkeään vapaa-ajan viettoon ja ulkoiluun Soppeenharjun maastossa. Hyödynnä loistavat liikuntamahdollisuudet laajoilla ulkoilureiteillä ja valaistuilla hiihtoladuilla. Kauniit hongat ja upeat näkymät mäntyiselle harjulle hivelevät silmää. Keijärven uimaranta, uimahalli, keilahalli, minigolf ja kuntosalit ovat kävelyetäisyydellä.
Muutaman minuutin kävelymatkan päässä on mm. kahviloita, ravintoloita, apteekki, terveyskeskus, neuvola, Lidl, K-Supermarket, erikoiskauppoja, 1.-9.luokkien yhtenäiskoulu, useita päiväkoteja ja leikkikenttiä. Kävelymatkan päässä sijaitsevat myös pääkirjasto, kaupungintalo, seurakuntakeskus ja kirkko sekä Räikänpuisto ja Aronranta.
Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, ovipuhelin, laajakaista, kaapeli-TV ja atk cat-6.
Huoneistossa on vaaleat pinnat. Lattioissa on tyylikäs haapalaminaatti. Keittiössä upotettu allas, jää-pakastinkaappi, keraaminen liesi, astianpesukone ja tilavaraus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneet ovat kauttaaltaan kauniisti laatoitetut, seinälaattana kiiltävä valkoinen ja lattiassa antrasiitin tummanharmaa. Tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Peilikaappi ja allaskaappi bideellä. Yhtiön pyykinkuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto helpottavat arkea.
Kohtuullinen vuokrataso. Vakuus 2 kk vuokra. Luottotiedot tarkistetaan. Erkonhovi on ARA-kohde, jossa on määritelty hakijoiden bruttotulojen yläraja kuukaudessa. 1 aikuinen yläraja 3540 EUR, 2 aikuista 6020 EUR, 1 aikuinen ja lapsi 4190 EUR, 2 aikuista ja 1 lapsi 6670 EUR, 2 aikuista ja 2 lasta 7270 EUR, 2 aikuista ja 3 lasta 7870 EUR.
Täytä vuokrahakulomake https://www.arkta.fi/myytavat-asunnot/vuokra-asunnot/

Tee vuokrahakemus

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Tommi Alanen

toimitusjohtaja, DI, kiinteistö- ja toimitilarakennuttaminen, vuokrattavat tilat

050 464 4843
Lähetä sähköpostia

Keittiön varustelu

Valkoiset ovet ja laminaattipöytätaso, johon upotettu allas. Astianpesukone, keraaminen liesi, jää/pakastinkaappi, seinäkaapissa tilavaraus mikroaaltouunille.

Kylpyhuoneen varustelu

Kokonaan laatoitettu, valkoinen kiiltävä iso seinälaatta ja tumman harmaa lattia. Lattialämmitys. Katto valkoinen, jossa led-valoupotus. Peilikaappi/allas/allaskaappi, tilavaraus pesukoneelle ja päällekkäiselle kuivausrummulle. Koukustot. Kaksi lattiakaivoa. Termostaattisuihkuhana ja bidehana istuimen vieressä.

Vuokraehdot

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta.

Muuta

Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Tilat

2h+kt+p

Kerros

5/6

Pinta-ala

38.5 m²

Vuokra

528,00 €/kk
Vuokran tarkistus, muu per vuosi: elinkustannusindeksi + 1,5 %.

Vapautuu

01.10.2021