Ihanassa yksiössä tasokas varustelu; lasitettu länsiparveke, tilava alkovi, astianpesukone, keraaminen liesi, laajakaista ja hyvät nettiyhteydet, atk-cat6, kaapeli-tv, ovipuhelin, hissi, tyylikkäät pintamateriaalit, oma lämmin irtaimistovarasto hyllyllä ja tangolla varustettuna, pyykinkuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto. Vuokrattavissa myös lämmityspistokkeellisia autopaikkoja.

Edullinen vuokrataso. Vakuus 2 kk vuokra. Luottotiedot tarkistetaan. Tikankolo on korkotuettu kohde, jossa on määritelty tulorajat.

Tee vuokrahakemus

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Tommi Alanen

toimitusjohtaja, DI, kiinteistö- ja toimitilarakennuttaminen, vuokrattavat tilat

050 464 4843
Lähetä sähköpostia

Keittiön varustelu

Valkoiset ovet ja laminaattipöytätaso, johon upotettu allas. Astianpesukone, keraaminen liesi, jääkaappi pakastinlokerolla, seinäkaapissa tilavaraus mikroaaltouunille.

Kylpyhuoneen varustelu

Kokonaan laatoitettu, valkoinen iso seinälaatta ja antrasiitin harmaa lattia. Lattialämmitys. Katto paneloitu ja valkolakattu, jossa led-valoupotus. Peilikaappi/allas/allaskaappi, lasinen suihkuseinä, tilavaraus pesukoneelle ja päällekkäiselle kuivausrummulle. Koukustot. Kaksi lattiakaivoa. Termostaattisuihkuhana ja bidehana istuimen vieressä.

Vuokraehdot

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta.

Muuta

Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Tilat

1h+alk.+kt+lasitettu parveke

Kerros

3/6

Pinta-ala

34.0 m²

Vuokra

453,84 €/kk
Tarkistusajankohta: vuosittain.

Vapautuu

01.03.2021