Energiatehokas Olarin Lysti

Espoon Olariin Ylismäen rauhallisen pientalo-alueen kainaloon rakennetaan energiatehokas kerrostalo Asunto Oy Espoon Lysti. Lystin alakertaan tulee yksityinen päiväkoti ja alueella on runsas, sekä monipuolinen koulutarjonta. Asunto Oy Espoon Lysti rakennetaan Ylismäentien varrelle nousevaan Vanbronniityn uuteen asuinkortteliin, joka rajoittuu Nygårdinreitin, Nygårdin kartanon, sekä Ylismäentien ja myöhemmin rakennettavan Ylismäenkujan syliin. Kortteliin rakentuu kaiken kaikkiaan kuusi asuintaloa. Kuusikerroksinen Lysti sijoittuu kauimmaiseksi Ylismäentiestä, ja lähimmäksi Yliskallion metsäistä puistoa.

Energiatehokas Olarin Lysti

Lystin huoneistojakauma kattaa koteja yksiöistä aina neljän huoneen koteihin saakka. Osassa asunnoista on asuntosauna, lisäksi yläkerrasta löytyy myös yhtiön talosauna.

Asuntovalikoima kattaa 34,5 –79 m² kokoisia vaihtoehtoja. Espoon Lysti on tuleva RS-kohde ja rakennetaan omalle tontille.

Autohallipaikat sijoittuvat pääosin pihakannen alle, jonne on pääsy hissillä. Osa paikoista tulee erilliseen pysäköintilaitokseen. Yhtiössä on varauduttu myös sähköautojen lataukseen. Alueelta on hyvät bussiyhteydet vaikkapa Niittykummun metroasemalle, ja pyöräilijä tavoittaa Ison Omenan tai Ainoan kattavat palvelut helposti. Myös Espoon Rantaraitin mahtavat maisemat saavutat hetkessä. Liikunnan harrastaja löytääkin Keskuspuiston latujen ja kuntopolkujen lisäksi myös Urheilupuiston tai Tapiola Golfin palvelut. 

Olisiko Asunto Oy Espoon Lysti sinun tuleva kotisi?

Ennakkomarkkinointi alkaa kesällä 2021. Liity pian asiakasrekisteriimme, niin saat ennakkomarkkinointiesitteen ja hinnaston ensimmäisten joukossa. Näin voit varata kotisi heti ennakkomarkkinoinnin alettua.

Liity ennakkorekisteriin

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.