Asiantuntevaa kiinteistökehittämistä.

Kaavakarttakuva

Tuotamme kiinteistö- ja toimitilakehittämisen palveluja yksityisille, julkisille ja yleishyödyllisille toimijoille.

Kehitämme:

  • Maa-alueita ja tontteja
  • Asuinalueita yksittäisiin asuntokohteisiin
  • Liike- toimisto- ja tuotantokiinteistöjä
  • Muita kiinteistöjä ja tiloja esimerkiksi liikunta-, logistiikka- ja hoivapalvelujen tarpeisiin

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan oli kyseessä sitten maanomistaja, sijoittaja tai käyttäjäomistaja. Palvelumme voivat ulottua tontin etsinnästä kaavoitukseen, rakennusten ja tilojen suunnitteluun ja rakentamiseen.

Tarpeesta riippuen palvelumme voivat olla nopeajänteisiä kiinteistön tai sen osan kehittämistehtäviä sekä pitkäkestoisempia aluekehittämisen tai suurten kiinteistöjen kehittämishankkeita. Pystymme vastaamaan tarpeisiin nopeasti, sillä Arktan oma huolella valittu tonttivaranto mahdollistaa uudiskohteen ripeänkin kehittämisen ja toteuttamisen asiakkaalle.

Kiinteistöjen ja toimitilojen kehittämistä suunnittelusta toteutukseen

Vahvuutemme on kyky palvella asiakas läpi koko ammattitaitoisen kehittämsen ja rakentamisen ketjun. Tällöin kehityshankkeen kaikki vaativat vaiheet ja osa-alueet voidaan suunnitellla ja toteuttaa saumattomasti yhteen.

Meillä on pitkä ja vahva kokemus, ammattitaitoinen asioiden hallinta sekä vakaat taloudelliset resurssit, joiden avulla viemme isonkin hankkeen maaliin nopeasti ja luotettavasti, kaikki asetetut laadulliset ja taloudelliset tavoitteet saavuttaen. Vuosien kokemus ja alan uusin tieto ovat valttejamme kiinteistö- ja toimitilakehittämisessä. 

Toimintaperiaatteemme kiinteistökehittämisessä

Suunnittelumme lähtökohtia ovat kiinteistön ja tilojen toiminnallisuus, kestävyys sekä edulliset käyttö- ja ylläpitokustannukset - kiinteistön koko elinkaari huomioiden. Korkeatasoisesti toteutettu kokonaisuus säilyttää arvonsa. Ajatuksemme on, että kiinteistöt, edes logistiikka- tai tuotantokiinteistöt , eivät ole kulutustavaraa, vaan niiden on kestettävä aikaa ja käyttöä.

Tutustu kiinteistökehittämisen referensseihimme ›

Maanomistajille

Etsimme aktiivisesti maa-alueita ja tontteja omaan tuotantoomme sekä asiakkaillemme. Pääasiassa etsimme asuntotuotantoon soveltuvia kohteita.

Ammattitaitoinen kumppani maa-alueiden myyjille

Tarjoamme maanomistajille kokonaisvaltaista palvelua ja kumppanuutta. Kehitämme rakennettuja ja rakentamattomia maa-alueita ja kiinteistöjä yhdessä omistajien kanssa.

Tavoitteenamme on aina tontille ja ympäristöön sopiva ja lisäarvoa tuottava ratkaisu. Toimimme tiiviissä yhteistyössä maanomistajien ja viranomaisten kanssa kaikissa kehityshankkeen vaiheissa. Meillä on vankka kokemus maanhankinnasta, vaativien alueiden kaavoituksen hoitamisesta sekä erilaisten kiinteistöjen kehittämisestä. Viemme hankkeita aktiivisesti eteenpäin kuntien kanssa neuvotellen ja aikatauluista sekä maanomistajan eduista huolehtien.

Arktalla on myös riittävät taloudelliset resurssit viedä isokin hanke maaliin nopeasti ja joustavasti, kaikki asetetut laadulliset ja taloudelliset tavoitteet saavuttaen.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat keskustella kiinteistön myymisestä tai kehittää kanssamme kiinteistöomaisuuttasi.