Arkta Kiinteistöt Oy vuokraa omistamiaan katutasossa sijaitsevia liike- ja toimitiloja ensiluokkaisessa liikekiinteistössä, aivan Ylöjärven kauppa- ja palvelutarjonnan ydinkeskustassa. Sijainti on Ylöjärven vilkkaimpia liikepaikkoja, jossa piha-alueella parkkipaikkoja riittää. Alle kahden kilometrin säteellä asuu noin 6.000 asukasta ja vieressä kulkee vilkasliikenteinen Kurun tie, jota ajavat myös linja-autot. Liikennemäärä on parhaimmillaan jopa 8.000 ajoneuvoa vuorokaudessa. Vastapäätä sijaitsevat S- market, Alko ja huoltoasema. Lähiseudun pientaloalueiden asukkaat sekä muut asiakkaat saavuttavat Liikekulmat helposti pyörällä, jalan tai hyvien liikenneyhteyksien avulla.

Palvelua tarjoavat

Vapaita liiketiloja Ylöjärven ydinkeskustassa

Ylöjärven liikekeskuksessa, Rauhalantie 2 ja 4, 33480 Ylöjärvi

  • A102/1   53,5 m2
  • A101/2   67,5 m2
  • B101       40,5 m2
  • B108       57,0 m2

Liikekulman heti vapaat liikehuoneistot ovat valoisia, sillä niissä on suuret ikkunat. Tasokkaasti varustelluissa tiloissa lämmityskustannukset ovat matalat ja ilmanvaihto on hyvä. Näkyvyys S-marketilta tai Kurun tieltä on erinomainen. Huoneistoissa on myymälä- tai liiketila, wc sekä valmius pienen keittiön rakentamiseen. Toiminnan vaatimat muutostyöt ovat mahdollisia.

Liikekulmat-sivusto
Lataa PDF

 

Monipuolinen ja palkittu Ylöjärven Liikuntakeskus Elovainiolla, jäähallin ja tenniskentän naapurissa

Vuokraamme toimivia ja hyvin hoidettuja liikuntatiloja Ylöjärven Liikuntakeskuksessa Elovainiolla. Keskuksen palveluihin kuuluvat esimerkiksi kansalliset mitat täyttävät 10 sulkapallokenttää, salibandykentät sekä futsal-kenttä, pickleball- sekä minitennis- ja touch-tenniskenttä. Keskuksessa on myös Fressi kuntosali ja kahvio. Suorituspaikat ovat mitoitukseltaan kilpatasoa ja lajeille suunniteltuja. Yli 10.000 m2:n Liikuntakeskus sopii erinomaisesti myös isojen tapahtumien pitopaikaksi. Ylöjärven Liikuntakeskukselle on myönnetty ”Suomen Paras Liikuntapaikka” -palkinto.

Liikuntakeskus-sivusto
Lataa PDF

Kysy lisää: Ylöjärven Liikuntatalo Oy/Arkta Kiinteistöt Oy Tommi Alanen p. 050 464 4843