Pere – Pirkkalan parhaalla paikalla

Luonnonläheinen Uusi-Pereen alue sijaitsee aivan Tampereen rajan tuntumassa, vain kivenheiton päässä Pyhäjärvestä. Alueen puistomaista Nuolialanlaaksoa halkoo puro ja taustalla siintää Pyhäjärvi. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat virkistäytymään vuoden ympäri.

Alueen talot ovat arkkitehtonisesti näyttäviä ja noudattavat samaa vaaleiden talojen ja tummien pintojen tyylikästä linjaa.

 

Alueen viimeiset yhtiöt ennakkomarkkinoinnissa!

Arktan kehittämän Uusi-Pereen viimeistelevät kaksi rivitaloyhtiötä Siniviuhka & Torenia. Tuttuun tapaan asunnot ovat ajattoman tyylikkäitä ja varustettu tasokkain materiaalein. Palvelut ovat kävelymatkan päässä!

Partolan palvelut kävelymatkan päässä

Viihtyisästä pihapiiristä pyöräilet tai kävelet palveluiden pariin hetkessä. Kauppakeskus Veskaan ravintolat ja vaatemyymälät kutsuvat ja iltakävelyllä voit napata Prismasta mukaasi takeaway siivet tai sushit. Uusi laajennettu Pirkkalan Prisma sekä K-Citymarket palvelevat vuorokauden ympäri ja viherkukkaset nappaat istutuksiin kätevästi Rustasta.

Messukeskukseen on matkaa vain puoli kilometriä. Pirkkalan loistavat päiväkodit ja koulut sekä laajalti kiitosta saaneet kunnalliset palvelut ovat myös sopivan matkan päässä! Tampereen keskustaan hurautat vartissa kätevästi joko omalla autolla tai bussilla.

Yli 180 tasokasta Arkta-kotia

Arkta on rakentanut tähän idylliseen maalaismaisemaan tasokkaita rivitaloyhtiöitä. Alueelle on noussut yhteensä 180 korkeatasoista Arkta-kotia. Alueen kuudes tasokas rivitaloyhtiö Asterikki, saavutti ennätyssuosion ja kaikki kodit myytiin ennen valmistumista. Asterikin asukkaat pääsivät muuttamaan koteihinsa marraskuussa 2021.

Nyt on viimeinen mahdollisuus ostaa koti tältä ihanan idylliseltä alueelta.

Alueen yhtiöt

  • Surfinia 04/2016 (11 asuntoa)
  • Verbena 10/2017 (23 asuntoa)
  • Lobelia 11/2017 (27 asuntoa)
  • Fuchsia 08/2018 (23 asuntoa)
  • Begonia 10/2019 (37 asuntoa)
  • Asterikki 11/2021 (29 asuntoa)
  • Siniviuhka – suunnitteilla, arvioitu valmistuminen 06/2023
  • Torenia – suunnitteilla, arvioitu valmistuminen 06/2023