Pere – Pirkkalan parhaalla paikalla

Luonnonläheinen Uusi-Pereen alue sijaitsee aivan Tampereen rajan tuntumassa, vain kivenheiton päässä Pyhäjärvestä. Alueen puistomaista Nuolialanlaaksoa halkoo puro ja taustalla siintää Pyhäjärvi. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat virkistäytymään vuoden ympäri.

Alueen talot ovat arkkitehtonisesti näyttäviä ja noudattavat samaa vaaleiden talojen ja tummien pintojen tyylikästä linjaa.

 

Alueen viimeiset yhtiöt tulossa ennakkomarkkinointiin!

Olemme  parhaillaan suunnitelmassa Pereen alueen kahta viimeistä rivitaloyhtiötä Siniviuhkaa & Toreniaa. Liittymällä ennakkorekisteriin kuulet ensimmäisen joukossa kun suunnitelmamme valmistuvat ja pääset tutustumaan kohteisiin.

Tuttuun tapaan asunnot ovat ajattoman tyylikkäitä ja varustettu tasokkain materiaalein. Palvelut ovat kävelymatkan päässä!

Partolan palvelut kävelymatkan päässä

Viihtyisästä pihapiiristä pyöräilet tai kävelet palveluiden pariin hetkessä. Kauppakeskus Veskaan ravintolat ja vaatemyymälät kutsuvat ja iltakävelyllä voit napata Prismasta mukaasi takeaway siivet tai sushit. Uusi laajennettu Pirkkalan Prisma sekä K-Citymarket palvelevat vuorokauden ympäri ja viherkukkaset nappaat istutuksiin kätevästi Rustasta.

Messukeskukseen on matkaa vain puoli kilometriä. Pirkkalan loistavat päiväkodit ja koulut sekä laajalti kiitosta saaneet kunnalliset palvelut ovat myös sopivan matkan päässä! Tampereen keskustaan hurautat vartissa kätevästi joko omalla autolla tai bussilla.

Yli 150 tasokasta Arkta-kotia

Arkta on rakentanut tähän idylliseen maalaismaisemaan tasokkaita rivitaloyhtiöitä. Alueelle on noussut yhteensä 151 korkeatasoista Arkta-kotia. Alueen viisi ensimmäistä yhtiötä ovat jo valmiina ja kuudes, Asterikki, valmistuu marraskuussa 2021.
Alueen viimeiset kaksi taloyhtiötä ovat jo suunnitteilla ja toteutetaan myös Arktan toimesta.

Liity ennakkorekisteriin – kuulet suunnitelmistamme ensimmäisten joukossa!

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Alueen yhtiöt

  • Surfinia 04/2016 (11 asuntoa)
  • Verbena 10/2017 (23 asuntoa)
  • Lobelia 11/2017 (27 asuntoa)
  • Fuchsia 08/2018 (23 asuntoa)
  • Begonia 10/2019 (37 asuntoa)
  • Asterikki 11/2021 (29 asuntoa) – rakenteilla
  • Siniviuhka – suunnitteilla
  • Torenia – suunnitteilla

Tutustu alueen vapaisiin asuntoihin

Kohde

As Oy Pirkkalan Pereen Begonia

MUUTTOVALMIS Pirkkalan Pereen Begonia sijaitsee Pirkkalan parhaalla paikalla lähellä Tampereen rajaa. Erittäin varaustellussa tyylikkäässä kodissa nautit arjen luksuksesta. Vain 15min…