Haemme Helsingin seudun asuntorakentamiseen Arkta Reposelle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Johdat asuinrakentamisen alue-, kaava ja asuinkerrostalohankkeiden rakennuttamista. Suunnittelun johtaminen, hankesuunnittelu ja projektien koordinointi ovat sinulle tuttua. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, hankinnan, tuotannon ja asiakkaidemme kanssa. Toivomme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemus rakennustyömaan johtamisesta katsotaan eduksi. Tule mukavaan tiimiin hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi monipuolisissa asuntorakentamisen hankkeissa.

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen ja mielenkiintoisia hankkeita, joiden johtamisesta voit olla ylpeä. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi, haastaa itseäsi ja edetä urallasi viihtyisässä työympäristössä, jossa on kannustavan tiimin tuki. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Hyvät jatkuvat asiakaspalautteet ovat tuloksena ”Yhdessä hyvää rakentamisesta”, jossa sinulla on merkittävä rooli. Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi Arktassa on laajempi Sujuva-työterveyssopimus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä luontais- ja henkilöstöetuja, kuten muun muassa kulttuuri-/liikuntaetuja.

Toimipaikkasi on Arkta Reposen Espoon toimistossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arkta Reponen Oy:n toimitusjohtaja Eero Lehtomäki: 040 173 5220 / eero.lehtomaki@rklreponen.com. Täytä hakemus CV:n kera 7.10. mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita jo hakuaikana.

ARKTA-konserni on yksi Suomen merkittävimmistä asunto- ja julkisten tilojen rakentajista. Arkta tunnetaan vakavaraisena ja innovatiivisena pitkän linjan mm. puurakentamiseen ja vähähiiliseen rakentamiseen tähtäävänä edelläkävijänä. Rakennamme koteja kuluttajille ja täsmällisenä urakointipalveluna erilaisille kiinteistösijoittajille ja rakennuttajille. Olemme rakentaneet yli 14.000 kotia, joista täyspuukerrostaloja on tehty jo lähes 1000 alkaen vuodesta 2011. Arktalla on laajat tonttivarannot aluerakentamiseen vuosiksi eteenpäin Helsingin ja Tampereen seudulla.

ARKTA-konserniin kuuluvat asuinrakentajina tunnetut Arkta Reponen Oy Helsingin, Arkta Rakennus Oy Tampereen, Arkta Kultti Oy Vaasan ja Arkta Turku Oy Turun seudulla sekä julkitilarakentamiseen erikoistuneet Arkta Rakennuskultti Oy Helsingin seudulla ja Arkta Kultti Oy Vaasassa sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy Heinolassa. Meitä arktalaisia on jo yli 220 ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 137 miljoonaa euroa. Pidämme huolen kannattavasta kasvusta ja kehittymisestä ja olemme nettovelaton yhtiö.

Hae paikkaa!