Tule Arktaan rakentamaan Vaasan ja Seinäjoen alueelle monipuolisia rakennushankkeita. Saat Arkta Kultin rennossa porukassa vastuuta ja valtaa sekä hyvät työsuhde-edut.

Voit tuntea aitoa ylpeyttä johtamastasi työstä. Tarjoamme vakityön ja mielenkiintoisia projekteja. Sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä ja edetä vakavaraisessa, kannattavasti kasvavassa ARKTA-konsernissa.

 

Tule mukaan Yhdessä hyvää rakentamaan.

Hae heti: Toimitusjohtaja Tommi Rintamäki/Arkta Kultti Oy Vaasa | 040 486 4212, tommi.rintamaki@arkta.fi

Olemme rakentaneet mm. Vaasan Sähkö Areenan, Närpiön yläkoulun hybridihankkeen ja nyt aloittelemme Seinäjoen Yhteiskoulua sekä Vaasan Laamannin upeaa kerrostalokohdetta.

 

ARKTA-konsernissa suunnitellaan, rakennetaan ja kehitetään asuinalueita, koteja, kouluja, päivä- ja hoivakoteja sekä toimitiloja. Rakennamme Vaasan, Seinäjoen, Helsingin ja Tampereen seudulla. Toimintamme peruspilareista tärkein on loistava asiakaskokemus. Olemme Suomessa johtavia toimijoita esimerkiksi puurakentamisessa jo vuodesta 2011. Olemme vakavarainen, kannattavasti kasvava perheyritys, joka on perustettu 1988. Meitä arktalaisia on jo yli 220 ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 137 miljoonaan euroa.

Hae paikkaa!