Tule Arktaan rakentamaan Vaasan ja Seinäjoen alueelle monipuolisia rakennushankkeita. Saat Arkta Kultin rennossa porukassa vastuuta ja valtaa sekä hyvät työsuhde-edut.

Voit tuntea aitoa ylpeyttä johtamastasi työstä. Tarjoamme vakityön ja mielenkiintoisia projekteja. Sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä ja edetä vakavaraisessa, kannattavasti kasvavassa ARKTA-konsernissa.

 

Tule mukaan Yhdessä hyvää rakentamaan.

Hae heti alla olevalla lomakkeella! Lisätietoja: toimitusjohtaja Tommi Rintamäki/Arkta Kultti Oy, Vaasa | 040 486 4212, tommi.rintamaki@arkta.fi

Olemme rakentaneet mm. Vaasan Sähkö Areenan ja Närpiön yläkoulun hybridihankkeen. Rakenteilla on Seinäjoen Yhteiskoulu ja tulossa Vaasan keskustaan Laamannin upea kerrostalokohde.

 

ARKTA-konsernissa suunnitellaan, rakennetaan ja kehitetään asuinalueita, koteja, kouluja, päivä- ja hoivakoteja sekä toimitiloja. Rakennamme Vaasan, Seinäjoen, Helsingin, Tampereen ja Turun seudulla. Toimintamme peruspilareista tärkein on loistava asiakaskokemus. Olemme Suomessa johtavia toimijoita esimerkiksi puurakentamisessa jo vuodesta 2011. Tasokkaita Arkta-koteja olemme rakentaneet jo 15000. Olemme vakavarainen, kannattavasti kasvava perheyritys, joka on perustettu 1988. Meitä arktalaisia on jo yli 220 ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 137 miljoonaan euroa.

Hae paikkaa!