Kaupunkiasumista Koskipuiston ja Tuomiokirkonpuiston tunnelmissa

Rongan Gaudia tulee rakentumaan viihtyisän ja vehreän Tuomiokirkonkadun varteen, josta aukeaa upeat näkymät Tampereen ydinkeskustan yli. Nauti näkymistä historiallisen Tuomiokirkon, klassillisen lukion tai Tammerkosken ja Koskipuiston suuntaan.

Havainnekuva Rongan Gaudiasta Tuomiokirkonkadulta katsottuna.

Nauti keskustan humusta

Aamukahvit tai brunssin käyt mukavasti nauttimassa lähikahviloissa, kauppaostokset hoituu lähikaupassa Stockalla ja  iltakävely Koskipuistossa viimeistelee päivän. Vieraile kävelymatkan päähän valmistuvan uuden Tampereen Kannen areenan konserteissa tai käy kannustamassa suosikkijoukkueesi otteluiden voittoon! Istu iltaa lukuisissa keskustan ravintoloissa tai kutsu ystävät hyvän ruuan äärelle omaan kotiisi. Voisiko kaupunkiasumiselta enää muuta toivoa.

 

 

Erinomaiset kulkuyhteydet

Rautatieasemalle on kävelymatka, joten pendelöinti Helsinkiin ja muualle Suomeen onnistuu sujuvasti. Lähimmälle ratikkapysäkillekin Hämeenkadulle kävelet vain muutamassa minuutissa.

Asuntoja kaikkiin tarpeisiin

Kahdeksankerroksiseen Rongan Gaudiaan on suunniteltu asuntoja useaan tarpeeseen. Noin 70 asunnossa on vaihtoehtoja hyvän kokoisesta yksiöistä erikoikoisiin kaksioihin ja kolmioihin sekä ylempien kerrosten suurempiin asuntoihin.

Asuntojen varustelu tulee olemaan nykyaikaista, aikaa kestävää ja laadukasta. Suureen osaan asuntoja tulee lasitetut parvekkeet ja osaan ylimmän kerroksen asuntoihin jopa pienet asuntoterassit. Lämmitys jaetaan nykyaikaisesti lattialämmityksellä.

 

Liity jo nyt ennakkorekisteriin – saat tiedon asuntojen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa!

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.