Tervetuloa uudistuvaan Lamminpäähän!

Rauhallisena pientaloalueena tunnettu Lamminpää houkuttelee viihtyisällä puutarhamaisella olemuksellaan, hyvillä lenkkimaastoilla ja omalaatuisella tunnelmallaan. Tervetuloa uudelle Vaasantien kupeeseen rakentuvalle kerrostaloalueelle, joka lisää entisestään Lamminpään kiinnostavuutta!  

Lenkkeile ihastuttavien maisemien lomassa, vietä rantapäivää Tohlopin rannalla tai hurauta polkupyörällä vaikka rantatietä pitkin keskustaan. Lamminpäästä kuljet näppärästi myös julkisilla. Lamminpäässä on tunnelmaa, jota et muualta löydä.  

Legendaarinen Ylä-Grilli palvelee nälkäisiä, lähikaupasta nappaat pikaiset ostokset ja Horhan ulkoilu – ja hiihtomaastoissa hoidat kuntoasi sekä nautit puhtaasta luonnosta. 

 

Arjen palvelut Lielahdessa

Mikäli mielit lähikaupan sijaan isompaan markettiin ostoksille, palvelee Lielahden Prisma ja Citymarket sekä lukuisat erikoisliikkeet. Päiväkoti ja koulu löytyvät läheltä ja alueelle rakentuu myös uusi ruokakauppa!

Koteja monenlaiselle asujalle

Arkta rakentaa Lamminpään uuden alueen pohjoispäähän koteja niin yksineläjille ja pariskunnille kuin pienille perheille. Hintataso säilyy järkevänä, eikä kohoa keskustan lukemiin. Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä – sellaisia joissa arki sujuu.

Olemme huomioineet kotien suunnittelussa erityisesti ääneneristyksen ja varmistaneet, että vieressä kulkevan Vaasantien melu ei kantaudu koteihin.

Jokaiseen asuntoon kuuluu oma parveke, johon voit toteuttaa juuri sellaisen oman paratiisin kuin toiveissasi siintää.

Liity jo nyt ennakkorekisteriin – saat tiedon asuntojen ennakkomarkkinoinnin aloituksesta ensimmäisten joukossa!

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.