Arkta Laatuseinä Oy etsii riveihinsä torninosturikuljettajaa tai varastokortin omaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu alhaalta ohjattavan torninosturin käyttö. Nostat koneella betonielementtejä varastoon ja lastaat autoon. Vastuullasi on myös lastattavan kuorman suunnittelu sekä elementtivaraston ylläpitotehtävät. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta.

Saat kattavan perehdytyksen työhön jo työsuhteessa olevalta ammattitaitoiselta nosturinkuljettajalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ tehdään päivätyönä. Työllistyt Arkta Laatuseinä Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

NÄIN HAET AVOINTA TYÖPAIKKAA:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakulomakkeen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Matti Mäkelä, 040 823 4145, vellu.makela@lslaatuseina.fi.

 

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Päätuotteitamme ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteidemme korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisestamme ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984.

ARKTA-konsernin muodostavat asuntorakentajat Arkta Rakennus Oy, Arkta Reponen Oy ja Arkta Turku Oy,  julkitilarakentajat Arkta Rakennuskultti Oy ja Arkta Kultti Oy sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy. Konsernissa työskentelee noin 230 henkilöä, minkä lisäksi työllistämme yli 500 pitkäaikaista yhteistyökumppania. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 137,4 miljoonaa euroa. Osaamisemme kivijalkoina ovat kokemus, vakaus sekä monipuolinen ja vahva verkosto. Yhdessä voimme rakentaa laadukkaita ja ajattomia koteja, toimitiloja, kouluja ja muita julkisia kohtaamispaikkoja sekä tuottaa betonielementtejä. Vastuullisuus on meille hyvän rakentamisen merkki.

Hae paikkaa!

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Sallitut tiedostomuodot ovat: jpg, jpeg, png, gipf, pdf, txt, xlt, xlsx, ppt, pptx, doc, docx, ode, top

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.