Haemme Arkta Rakennus Oy:lle työpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Palveluihimme kuuluvat mm. kerros- ja rivitalorakentaminen. Perheyhtiönä Arktan toimintaa on koko yli sen 30-vuotisen historian leimannut pitkäjänteisyys ja vastuullisuus. Asuntokohteiden suunnittelussa ja toteutuksessa painotetaan ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavien materiaalien, työtapojen ja järjestelmien käyttöä. Heidän tavoitteenaan on aina tyytyväinen asukas, joka asuu viihtyisässä naapurustossa ja sijoittajankin näkökulmasta houkuttelevalla sijainnilla.

Työpäällikkönä johdat kerrostalohankkeiden rakentamista sekä vastaat vuosikorjauksien toteuttamisen johtamisesta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä hankinnan, suunnittelunohjauksen, työmaatoimihenkilöiden ja asiakkaidemme kanssa.

Sinulla on rakennusalan tekninen koulutus sekä useamman vuoden työkokemus työnjohdosta ja työpäällikköä vastaavista tehtävistä. Tule meille hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään rakennuttamisyksikköämme.

Vahvuuksiasi ovat itsenäinen, suunnitelmallinen ja tuloshakuinen työskentelyote, myös erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat sinulle luontaisia. Viihdyt työmaalla, ja tuet päivittäin työmaahenkilöstöä arjen pulmissa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja sekä innovatiivisten tiimipelaajien tuen viihtyisässä työympäristössä. Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtäsi, vastuuta ja vapautta.

TYÖTEHTÄVÄ: Työpäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pirkanmaa
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen. Hakuaika päättyy 14.11.2021.