Haemme Vaasan ja Seinäjoen alueille

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Sinulla on kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä julkitilarakentamisen parissa useammasta hankkeesta, esimerkiksi koulujen ja päiväkotien rakentamisesta. Koulutukseltasi olet rakennusmestari tai rakennusinsinööri.

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa konsernissa
  • kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut
  • hyvät urakehitysmahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen
  • viihtyisän työympäristön laadukkaan rakentamisen ja monipuolisten hankkeiden parissa
  • kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Tule meille laadukkaan rakentamisen ja monipuolisten hankkeiden pariin!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si Tommi Rintamäelle osoitteeseen tommi.rintamaki@arkta.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Arkta Kultin toimitusjohtaja Tommi Rintamäki, 040 486 4212, tommi.rintamaki@arkta.fi.

Arkta Kultti on julkisten tilojen uudis- ja korjausrakentaja Seinäjoen ja Vaasan alueella, jolla on kokemusta vaativasta rakentamisesta jo yli 30 vuoden ajalta. Viimeisimpiin Arkta Kultin pääurakoimiin kohteisiin kuuluvat Vaasan Sähkö Areena ja Närpiön yläkoulun hybridihanke.

Arkta-konsernin muodostavat asuntorakentajat Arkta Rakennus Oy, Arkta Reponen Oy ja Arkta Turku Oy, julkitilarakentajat Arkta Rakennuskultti Oy ja Arkta Kultti Oy sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy. Konsernissa työskentelee noin 220 henkilöä, minkä lisäksi työllistämme yli 1000 pitkäaikaista yhteistyökumppania. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 132 miljoonaa euroa. Osaamisemme kivijalkoina ovat kokemus, vakaus sekä monipuolinen ja vahva verkosto. Yhdessä voimme rakentaa laadukkaita ja ajattomia koteja, toimitiloja, kouluja ja muita julkisia kohtaamispaikkoja sekä tuottaa betonielementtejä. Vastuullisuus on meille hyvän rakentamisen merkki.

Tutustu Arkta Kulttiin