Haemme Vaasan ja Seinäjoen alueille

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Sinulla on kokemusta ja näyttöä vastaavana työnjohtajana toimimisesta julkitilarakentamisen parissa useammasta hankkeesta.

VANHEMPAA TYÖNJOHTAJAA / RUNKOMESTARIA

Sinulla on kokemusta paikallavaletuista runkorakenteista sekä elementtirakenteisista rakennushankkeista.

Osaamista sinulla on työmaan aikataulu-, kustannustehokkuuden- ja laadunhallinnasta. Töiden organisointitaito ja tiimiyhteistyö on sinulle luontaista. Suhtaudut vakavuudella työturvallisuusasioihin. Odotamme sinulta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja kokemusta julkisten tilojen kuten koulujen ja päiväkotien uudis- ja korjausrakentamisen työmaaprojekteista. Sinulla on mahdollisuus kehittää meillä osaamistasi ja uraasi. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot sekä positiivista ja yhteistyökykyistä asennetta, jolla pääsette tiimisi kanssa projektin tavoitteisiin.

Tarjoamme

  • vakituisen työsuhteen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa konsernissa
  • kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut
  • tarjoamme hyvät urakehitysmahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen
  • viihtyisän työympäristön laadukkaan rakentamisen ja monipuolisten hankkeiden parissa
  • kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.5.2023 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Vastaavan työnjohtajan tehtävän rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Rekisteröi CV:si www.poolia.fi –sivuilla ja linkitä hakemuksesi tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065, juha-pekka.myllykangas@poolia.fi.

Vanhemman työnjohtajan / Runkomestarin tehtävien hakemukset lähetä osoitteeseen tommi.rintamäki@arkta.fi, lisätietoja saat Arkta Kultin toimitusjohtajalta Tommi Rintamäeltä, puh. 040 486 4212.

Tutustu Arkta Kulttiin