Tule Arktaan rakentamaan Pirkanmaalle monipuolisia rakennushankkeita. Saat Arkta Rakennuksen rennossa porukassa vastuuta ja valtaa sekä hyvät työsuhde-edut.

Voit tuntea aitoa ylpeyttä johtamastasi työstä. Tarjoamme vakityön ja mielenkiintoisia projekteja. Sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä ja edetä vakavaraisessa, kannattavasti kasvavassa ARKTA-konsernissa.

 

Tule mukaan Yhdessä hyvää rakentamaan.

Voit täyttää hakemuksen verkkosivuillamme. 

Olemme rakentaneet mm. Vuorekseen Suomen suurimman täyspuukerrostalokorttelin, Uusi-Pereen asuinalueen Pirkkalaan,  ja meillä on lukuisia uusia isoja hankkeita suunnitteilla pitkälle tuleville vuosille.

 

ARKTA-konsernissa suunnitellaan, rakennetaan ja kehitetään asuinalueita, koteja, kouluja, päivä- ja hoivakoteja sekä toimitiloja. Rakennamme Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla, Helsingin ja Tampereen seudulla. Toimintamme peruspilareista tärkein on loistava asiakaskokemus. Olemme Suomessa johtavia toimijoita esimerkiksi puurakentamisessa jo vuodesta 2011. Olemme vakavarainen, kannattavasti kasvava perheyritys, joka on perustettu 1988. Meitä arktalaisia on jo yli 220 ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli 137 miljoonaan euroa.

Hae paikkaa!