Vastaavan työnjohtajan työnkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan. Mikäli olet kokenut tekijä alalla, löytyy sinulle vaativia kohteita ja jos olet uran alussa, on mahdollista katsoa sopivan kokoista kohdetta sinulle. Vastaavana työnjohtajana Haluat viedä asioita eteenpäin ja olet kiinnostunut kehittämään prosesseja ja työmaan toimintoja. Vastuullasi on työmaasuunnitelmien tekeminen ja toteutumisen valvonta (laatu, työturvallisuus, kustannukset, aikataulu). Vastaat työmaiden tavoitearvion noudattamisesta ja ennustamisesta yhdessä työpäällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös työmaiden hankinnat hankintainsinöörin avustuksella.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti elo-/syyskuun aikana. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultti Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Arktalla on suoraviivainen organisaatio ja monipuoliset työnkuvat.
– Saat hyvän koulutuksen tehtävään ja pääset oppimaan lisää.
– Tarjolla on vakituinen työpaikka kannattavassa yrityksessä, osana vakavaraista konsernia.
– Palkkaus on kilpailukykyinen ja palkan lisäksi on selkeä bonusmalli.
– Työsuhde-etuna on mm. liikuntasetelit.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Juho Palosaari (ajalla 12.7.-30.7) p. 050 514 9958 tai juho.palosaari@varvaamo.fi tai Sonja Vainio (ajalla 5.7.-9.7 ja 2.8.-8.8.) p. 040 508 5162 ja sonja.vainio@varvaamo.fi. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla.

http://varvaamo.likeit.fi/apply/30043448

Haku tehtävään päättyy 8.8.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.