Haemme yhteistyössä Enersensen kanssa Arkta Rakennuskultti Oy:lle vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Arkta Rakennuskultti on perustettu 1988 ja kuuluu Arkta-konserniin. Arkta Rakennuskultti on erikoistunut julkisiin kilpailu-urakoihin, sekä KVR/SR uudis- ja korjaushankkeisiin. Yrityksessä on matala organisaatiorakenne ja ketterä toimintatapa. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattimaisesti johdetun organisaation taustatuen.

Vastuullasi on työmaasuunnitelmien tekeminen ja toteutumisen valvonta (laatu, työturvallisuus, kustannukset, aikataulu). Vastaat työmaiden tavoitearvion noudattamisesta ja ennustamisesta yhdessä työpäällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös työmaiden hankinnat hankintainsinöörin avustuksella. Haluat viedä asioita eteenpäin ja olet kiinnostunut kehittämään prosesseja ja työmaan toimintoja.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa joustavasti, tavoitteena on aloitus helmikuussa 2021.Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Arkta Rakennuskultin kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Mitä tarjoamme sinulle?

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä:
Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com,
Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com.

Hae työpaikkaa alla olevasta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla Enersenselle. Haku tehtävään päättyy 13.12.2020. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Hae paikkaa >>