Vuokraus

Arkta Kiinteistöt Oy vuokraa ja myy omistamiaan toimitiloja ja asuntoja Tampereella ja kehyskunnissa parhailta kaupallisilta sijainneilta. 

Vuokraus on hyvä ja tehokas vaihtoehto, joka tarjoaa joustavuutta toimintaan. Toimitilan vuokraaminen on järkevää, kun pääomia halutaan vapauttaa toiminnan pyörittämiseen, kehittämiseen sekä investointeihin.

Toimitilat parhailta paikoilta

Arkta Kiinteistöt Oy omistaa hyvin suunniteltuja toimitiloja Ylöjärvellä ydinkeskustassa hyvillä paikoilla. Vuokraamme tällä hetkellä liiketiloja esimerkiksi Ylöjärven Liikekulmista.  Urheilu- ja liikuntatoimintaan soveltuvia tiloja Ylöjärven Liikuntakeskuksesta vuokraa Ylöjärven Liikuntatalo Oy.

Arkta Kiinteistöt Oy panostaa aina tilojen toimivuuteen ja esteettisyyteen. Huolehdimme jatkuvasti kiinteistöjen ja tilojen siisteydestä sekä teknisestä kunnosta. Vuokralainen voi nauttia vuokraamistaan tiloista, kun ne pidetään kunnossa.

Voit katsoa tällä hetkellä vuokrattavana olevat toimitilat Liike- ja toimitilavuokrauksen sivulta.

Asunnot keskeisillä sijainneilla

Vuokraamme ja myymme uusia ja tasokkaita Arktan Kiinteistöt Oy:n omistamia kerros- ja rivitaloasuntoja hyviltä paikoilta Tampereelta ja ympäristökunnista. As. Oy Lempäälän Tikankolon edullisia kerrotaloasuntoja vuokraa Aki-Vuokraus Oy.

Voit katsoa tällä hetkellä vapaana olevia vuokra-asuntoja Asuntovuokrauksen sivulta.