Arkisto: Asuntotuotanto

Arkta rakentaa A-Kruunulle 25 asuntoa Tampereen Lamminpäähän

Arkta Rakennus Oy allekirjoitti KVR-urakkasopimuksen A-Kruunu Oy:n kanssa Lamminpään Nauhatehtaan uudelle asuinalueelle rakennettavasta 25 asunnosta. A-Kruunu on valtion yhtiö, joka rakennuttaa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Kohteen rakentaminen käynnistyy keväällä 2024 ja kohde valmistuu kesällä 2025.

Suomen suurin omistusasumisen puukerrostalokohde valmistui Tikkurilaan

Kolmesta puukerrostalosta ja yhteensä 102 asunnosta muodostuva As Oy Vantaan Huvikumpu valmistui marraskuun lopussa Vantaan Tikkurilan keskustaan. Arkta Reponen Oy:n perustajaurakoima ja rakentama kohde on nyt Suomen suurin perustajaurakoitu puukerrostalokohde.

Miksi asunnon ostaminen kannattaa?

Omistusasunto on varallisuuttasi kerryttävä sijoitus, jossa on paljon muitakin etuja. Uudisasunto tarjoaa omistusasumisen edut modernissa paketissa - näköpiirissä ei ole remontteja, asumiskustannukset ovat usein maltilliset, ja asunnot on suunniteltu nykyaikaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Asunto Oy Laamanni, Vaasa

Vaasan keskustaan, Korsholmanpuistikon varrelle Arkta rakentaa uusia ihania koteja. Laamanni sijaitsee Vaasan keskustassa, loistavalla sijainnilla viihtyisän ja historiallisen Kapsäkin pientaloalueen naapurissa lähellä Laamannin puistoa.