Vetovoiman rakentaja

Olemme tukenasi kaavoitus- ja kehitysprojektin kaikissa vaiheissa, tontin hankinnasta lähtien. Monipuolisen osaamisemme sekä vahvan yhteisömme ansiosta projektin kaikki vaiheet kehittämisestä rakentamiseen voidaan suunnitella ja toteuttaa saumattomasti.

Meidän perusajatuksemme on, että kiinteistöt eivät ole kulutustavaraa. Niiden on palveltava käyttötarkoitusta sekä kestettävä aikaa ja arjen kolhuja. Suunnittelumme lähtökohtia ovatkin kiinteistön ja tilojen toiminnallisuus, kestävyys sekä edulliset käyttö- ja ylläpitokustannukset. Me huomioimme kiinteistön koko elinkaaren, sillä laadukkaasti toteutettu kokonaisuus säilyttää arvonsa.

Me toteutamme laadukkaasti sekä nopeajänteiset kiinteistön tai sen osan kehittämisprojektit että pitkäkestoiset alueiden tai suurten kiinteistöjen kehittämishankkeet. Arkta-konsernin oma, huolella valittu tonttivaranto Pirkanmaalla ja Uudellamaalla mahdollistaa nopean reagoinnin sekä uudiskohteen tehokkaan kehittämisen ja toteuttamisen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Kiinteistösijoittaminen ja tonttien hankinta

Arkta-konsernin osaavat ja kokeneet asiantuntijat auttavat sijoittajaa tavoitteiden saavuttamisessa. Kohteemme ovat sijaintinsa ja vetovoimaisuutensa puolesta laadukkaita, ja palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelumme voivat ulottua tontin etsinnästä kaavoitukseen, rakennusten ja tilojen suunnitteluun sekä rakentamiseen. Osaamisemme ulottuu kehittämis- ja rakentamisprojektin kaikkiin vaiheisiin. Kokemuksemme ansiosta meillä on laaja valikoima asiantuntemusta erilaisiin ratkaisuihin sekä vakaat taloudelliset resurssit, joiden avulla viemme isonkin hankkeen maaliin nopeasti ja luotettavasti, kaikki asetetut laadulliset ja taloudelliset tavoitteet saavuttaen. Vuosien kokemus ja alan uusin tieto ovat valttejamme kiinteistö- ja toimitilakehittämisessä. Myös ekologisuus sekä energiatehokkuus on meille tärkeää. Siksi kehitämmekin jatkuvasti uusia menetelmiä asukkaiden, sijoittajien sekä ympäristön hyväksi.

Ostamme tontteja ja maa-alueita

Etsimme aktiivisesti kehitettäviä maa-alueita ja tontteja omaan tuotantoomme sekä asiakkaidemme tarpeisiin. Ne voivat olla esimerkiksi teollisuusalueita, elinkaarensa päähän tulleita liikekiinteistöjä tai asunto-osakeyhtiön väljiä piha-alueita parkkipaikkoineen. Tavoitteenamme on aina tontille ja ympäristöön sopiva, lisäarvoa tuottava ratkaisu. Toimimme tiiviissä yhteistyössä maanomistajien ja viranomaisten kanssa kaikissa kehityshankkeen vaiheissa. Meillä on vankka kokemus maanhankinnasta, vaativien alueiden kaavoituksen hoitamisesta sekä erilaisten kiinteistöjen kehittämisestä. Huolehdimme aikatauluista ja maanomistajien eduista sekä kehitämme rakennettuja ja rakentamattomia maa-alueita ja kiinteistöjä yhdessä omistajien kanssa. Osaamisemme lisäksi meillä on vakaat taloudelliset resurssit viedä isokin hanke maaliin nopeasti ja joustavasti, kaikki asetetut laadulliset ja taloudelliset tavoitteet saavuttaen.

Ostamme Vaasan ja Seinäjoen keskusta-alueilta tonttimaata

Hankimme Vaasan ja Seinäjoen keskusta-alueilta kerrostalo- ja täydennysrakentamiseen soveltuvaa kaavoitettua tai kaavoittamatonta maata. Realisoi kiinteistösi nyt.

Tiedustelut p. 040 486 4212 | tommi.rintamaki@arkta.fi