Ostamme tontteja

Ostamme tontteja ja maa-alueita Tampereen, Helsingin, Turun ja Vaasan seuduilta. Kyseessä voi olla joko valmis tontti tai elinkaarensa päätökseen tullut toimitila-, asuin- tai teollisuuskiinteistö. Olemme luotettava ja vakavarainen aluekehittäjä – kymmenien vuosien kokemuksella varustettuna.

Täydennysrakentamista taloyhtiöille

Taloyhtiön väljässä tontissa piilee mahdollisuus täydennysrakentamiseen ja yhtiön tulevien remonttien rahoitukseen tai alhaisempaan yhtiövastikkeeseen. Uudisrakentamisessa on taloyhtiön näkökulmasta paljon muitakin hyötyjä:

  • se nostaa tontin nykyisten asuntojen arvoa,
  • kohentaa asuinympäristöä ja
  • lisää pihapiirin viihtyvyyttä.

Etsimme valmiin kaavan tontteja ja kehitettäviä kiinteistöjä, joissa on potentiaalia joko isompaan aluekehitykseen tai pienempään yhden tai kahden kerrostalon hankkeeseen. Tavoitteenamme on suunnitella aina tontille ja ympäristöön sopiva, lisäarvoa tuottava ratkaisu. Olemme kumppanisi täydennysrakentamisen kaikissa vaiheissa.

Kokonaisvaltainen kiinteistökehittäjä

Kiinteistökehitys on keskeinen osa Arkta-konsernin liiketoimintaa. Perusajatuksemme on, että kiinteistöt eivät ole kulutustavaraa vaan niiden on palveltava käyttötarkoitusta sekä kestettävä aikaa ja arjen kolhuja. Suunnittelumme lähtökohtia ovat kiinteistön ja tilojen toiminnallisuus, kestävyys, elinkaari sekä edulliset käyttö- ja ylläpitokustannukset. Vuosien kokemus yhdistettynä alan uusimpiin innovaatioihin on valttimme kiinteistö- ja toimitilakehittämisessä. Panostamme ekologiseen ja energiatehokkaaseen rakentamiseen ja kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä – asukkaiden, sijoittajien sekä ympäristön hyväksi. Tavoitteenamme on rakentaa parempaa kaupunkiympäristöä, ja tämän eteen työskentelemme joka päivä.

Lue lisää vastuullisesta rakentamisesta.

TUTUSTU HANKKEISIIMME

Jätkä 2 kortteli

Merelliseen ja trendikkääseen kaupunginosaan, Helsingin Jätkäsaareen on rakennettu kokonainen kortteli Arkta Reposen rakentamia asuntoja.

Tutustu
Referenssit

 

As Oy Tampereen Niemenrannan Favorit

Neljä idyllistä pienkerrostaloa muodostavat vehreine sisäpihoineen puutarhamaisen kokonaisuuden. ”Neljästä omenasta” vehreälle pientaloalueelle viimeisenä kohoaa Favorit.

Referenssit
Vihreistä vihrein -kohteen katolla sijaitsee puutarha

 

Vihreistä vihrein -asuinkerrostalo

Menestyksekkäästi valmistunut Vihreistä vihrein -projekti saikin vuoden 2017 Rakentamisen ruusu -palkinnon sekä pohjoismaisen The Scandinavian Green Roof Award 2018 -palkinnon.