Kaikenkokoiset urakat turvallisesti ja laadukkaasti Päivän aikana ihmisten kohtaamisia tapahtuu työpaikoilla, opiskeluissa, yhteisissä harrastuksissa sekä julkisissa tiloissa. Tiloissa, joiden täytyy palvella käyttötarkoituksessaan moitteettomasti. Tyypillisiä kohteitamme ovatkin esimerkiksi koulut, päiväkodit, kirjastot, seurakuntatilat, urheilu- ja liikuntatilat sekä hoivakiinteistöt. Asiakkaisiimme kuuluvat julkinen sektori, kunnat, kaupungit ja yhteisöt, ja meillä on menestyksekästä kokemusta sekä pienemmistä rakennuksista että mittavista ja vaativista projekteista.

Mittava osaamisemme perustuu useiden kymmenien koulu- ja päiväkotihankkeiden lisäksi menestyksellä toteutettuihin toimitila- ja liiketilarakentamisen projekteihin sekä esimerkiksi sairaaloiden, palvelukeskusten, liikuntahallien, parkkitalojen ja hallien rakentamiseen.

Vastuullista rakentamista

Arkta Rakennuskultti Oy on kustannustietoinen laadun rakentaja, jolla aikataulut ja kustannukset pysyvät budjetissa. Toimintatapamme, osaava työnjohto ja työsuorituksen valvonta sekä organisaatiorakenteemme mahdollistavat tarvittaessa myös joustavan ja nopean päätöksenteon. Me kuuntelemme aina asiakkaamme toiveita. Asiantuntemuksemme ja laajan kokemuksemme ansiosta voimme tarjota aina parhaat ratkaisut haastavissakin tilanteissa, aina asiakaslähtöisesti, tavoitteiden ja sopimusten mukaisesti.

Me toteutamme laadukkaasti ja luotettavasti laajatkin kokonaisuudet jaetusta urakasta KVR- urakointiin. Olemme mielellämme mukana projektissa jo suunnittelun alkuvaiheista alkaen. Yhteistyöllä asiakkaamme kanssa voimme näin varmistaa, että rakentaminen on todellista laatutyötä suunnittelusta toteutukseen. Meille rakentamisen tärkeimmät mittarit ovat työturvallisuus ja laatu. Niistä emme jousta

Uutiset

Uutinen

08.12.2020

Arkta Rakennuskultin urakoima Ammattiopisto LIVE palkittiin Espoon kaupungin vuotuisella HURRAA palkinnolla

Hienoa arkkitehtuuria ja vaikuttavat sisätilat  Invalidisäätiön rakennuttamalle Ammattiopisto LIVE:lle myönnettiin Espoon rakennuslautakunnan ja rakennusvalvontakeskuksen vuotuinen Hurraa-palkinto. 1 200 opiskelijalle tarkoitettu oppilaitos valmistui vuoden 2020 tammikuussa Leppävaaraan.   Espoon rakennuslautakunta perustelee voittajan valintaa alueen…

Referenssit

Referenssit

 

Kirkkojärven päiväkoti

Rakennuslautakunta kiittelee rakennuksen modernia ilmettä ja tunnelmaa, joka on luotu luonnonvalolla ja vaaleilla sävyillä. Sisäänkäynti iloisen värisine markiiseineen kutsuu käymään…

Historia

Oy Rakennuskultti Ab perustettiin vuonna 1988 Vaasassa, ja vuonna 2020 se jakautui Uudenmaan alueella toimivaan Arkta Rakennuskulttiin sekä Pohjanmaan ja Vaasan seudulla palvelevaan Arkta Kulttiin.

Arkta Rakennuskultti Oy:n yli 30-vuotisen historian aikana karttunut arvostetuksi yhteistyökumppaniksi. Rakennamme pieteetillä kaiken mihin ryhdymme. Vuosikymmenten varrella rakentaminen on muuttunut, mutta Arkta Rakennuskultti ymmärtää arjen kohtauspaikkojen merkityksen. Siksi me kehitymme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukana, ja kokemuksemme ansiosta voimme tarjota aina parhaat ratkaisut julkisten tilojen uudis- ja korjausrakentamiseen.