Me rakennamme laadukkaasti yhdessä

Olemme täydennys- ja korjausrakentamisen arvostettu erikoisosaaja. Me toteutamme asiakkaamme tarpeet vaativissakin rakentamishankkeissa ja olemme usein mukana jo projektin suunnittelusta lähtien. Meille tärkeintä on työn laadukas toteutus sovitussa aikataulussa.

Huomioimme asiakkaidemme toiveet aina projektikohtaisesti. Olemme valmiita reagoimaan nopeasti ja tarjoamaan tarvittaessa myös uudenlaisia ratkaisuja vaativien projektien läpivientiin. Toimimme asiakkaamme kumppanina ja tartumme vastuullisesti projektissa ilmeneviin haasteisiin, jotta yhdessä laaditut tavoitteet toteutuvat.

 

Palvelua tarjoavat

Monipuolinen rakentaja kaikkiin tarpeisiin

Organisaatiorakenteemme sekä laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa korkean laadun projektin jokaisessa vaiheessa. Pääurakoitsijana teemme tiivistä ja tehokasta yhteistyötä suunnittelutoimistojen, erikoissuunnittelijoiden, sivu-urakoitsijoiden, vakuutusyhtiöiden, kiinteistö- ja taloyhtiöiden, konsulttitoimistojen sekä liike-, toimisto- ja teollisuusyritysten ja materiaalitoimittajien kanssa. Panostamme työnjohtajiemme korkeaan ammattitaitoon ja työsuoritusten laadulliseen valvontaan. Meillä on aina aikaa kuunnella asiakastamme.

Laajan ja monipuolisen osaamisemme ansiosta voimme palvella kaikenkokoisissa projekteissa. Uudisrakennusten täydennys- ja korjausrakentamisen lisäksi meillä on paljon menestyksekästä kokemusta myös asunto-osakeyhtiöiden sekä toimitila- ja teollisuusrakentamisesta.

Noudatamme työssämme aina vastuullisuutta niin toimintatapojen, materiaalien, työturvallisuuden kuin ympäristöasioidenkin suhteen. Arkta-konserni kuuluu myös tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava kumppani -ohjelmaan. Lisäksi meille on myönnetty RALA sertifikaatit.