MEILLÄ ON RAKENTAJAN LUONTO

Arkta-konserniin kuuluvat yritykset ovat omien alojensa kiistattomia asiantuntijoita. Koko konsernin
monipuolinen kokemus ja tietotaito mahdollistavat luotettavan ja laaja-alaisen osaamisen rakentamisen eri
osa-alueilla.

Rakentamisen harmoniaa

Rakentamisen harmonia edellyttää sopusointua. Me tahdomme kuunnella ja tunnistaa pienetkin nyanssit, joiden ansiosta pysymme rakentamisen rytmissä nyt ja tulevaisuudessa. Me olemme luonnollinen kaupunkirakentaja, joka ymmärtää myös sijoituksesi arvon sekä ajan ja vetovoimatekijöiden merkityksen. Ja kun etsit asuntoa, Arkta on kotiovella vastassa.

 

Ota yhteyttä

 

Yhdessä olemme enemmän

Meille rakentaminen ei tarkoita ainoastaan ajattomia asuntoja, julkisia kohteita ja toimitiloja tai laadukasta kiinteistökehittämistä, urakointia sekä betonielementtien valmistusta. Me tahdomme rakentaa myös parempaa rakentamisen kulttuuria. Kehitämme tulevaisuuden standardeja, pidämme huolta ympäristöstämme sekä pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

Jokainen asiakas ja kohtaaminen on meille tärkeä. Olemme kehittäneet osaamistamme jo vuosikymmenten ajan, ja historiamme auttaa meitä katsomaan myös eteenpäin. Asuntokohde, liike- ja toimitila tai julkinen kiinteistö on aina sijoitus tulevaisuuteen. Siksi haluamme kuunnella ja kehittyä, sillä jokaisen kohtaamisen jälkeen ymmärrämme asiakkaitamme entistä paremmin. Toimintaamme määrittävätkin joustavuus, inhimillisyys ja välittömyys.

Me kannamme vastuumme ja teemme sen, mitä lupaamme. Suoraselkäisesti yhdessä.

 

Historia

 

Arktan arvot ovat:

Tyytyväinen asiakas, yhdessä tekeminen, osaava asiantuntijaorganisaatio ja menestyvä yritys ovat Arktan toiminnan lähtökohtia

 

VAHVUUTENA SUORASELKÄISYYS

Aika ja ajattomuus

Aika on huomioitava rakennusprojektin alusta lähtien. Aikatauluissa pysyminen ja ajanmukaisuus ovat luottamuksen perusta. Asiakkaillemme aika merkitsee oikeaa hetkeä muuttaa uuteen kotiin tai suotuisaa tilannetta laajentaa ja investoida. Suuremmassa mittakaavassa aika tarkoittaa historiaa, joka näyttäytyy kokemuksina, muistoina ja kohtaamisina, mutta myös tulevaisuutta, jonka hyväksi pyrimme yhä kestävämpiin ja ekologisempiin ratkaisuihin. Arktalla on aina aikaa asiakkailleen.

 

Vastuullisuus ja vastuunkanto

Meille vastuullisuus on hyvän rakentamisen merkki. Arkta-konsernia ohjaavat järkevät, ekologiset ja ajan vaatimusten mukaiset ratkaisut. Tiedämme tarkalleen, kuinka rakennetaan kestävää laatua, mutta laadun lopullisena mittarina on ihmisten ja ympäristön hyvinvointi. Vastuullamme on myös kehittää uusia ja luovia toimintamalleja. Tahtomme tehdä hyvää ei rajoitu ainoastaan rakennusvaiheeseen, sillä ekologisuus, viihtyvyys ja toimivuus konkretisoituvat vasta arjessa.

AVOIMET TYÖPAIKAT KONSERNISSA

Rekrytointi

08.10.2021

Työpäällikkö Tampereelle

Haemme kovaa osaajaa, usean vuoden vankalla kokemuksella. Olet jo ansainnut kannuksesi useilla eri työmailla, etkä pelkää uusiakaan haasteita asuntorakentamisen parissa. Tarjoamme vakityön…

ARKTA OY:N SERTIFIKAATIT

Tutustu referensseihimme

Referenssit
Arkta Reposen toteuttama umpikortteli Helsingin Jätkäsaareen.

 

Jätkä 2 kortteli

Merelliseen ja trendikkääseen kaupunginosaan, Helsingin Jätkäsaareen on rakennettu kokonainen kortteli Arkta Reposen rakentamia asuntoja.

Referenssit

 

Vaasan Sähkö Areena

Arkta Kultti toteutti erittäin haastavan ja erityisosaamista vaativan jäähallin laajennus- ja korjausrakentamishankkeen.