Yhdessä olemme enemmän

Perheyhtiö Arkta on rakentanut yhteiskuntaa jo yli 35 vuoden ajan. Osaamisemme perustana ovat kokemus, vakaus sekä monipuolinen ja vahva verkosto. Yhdessä rakennamme koteja, toimitiloja, kouluja ja muita julkisia kohtaamispaikkoja sekä tuotamme betonielementtejä.

Olemme työstämme ylpeitä ja tahdomme, että sinäkin voit tuntea samanlaista iloa ja ylpeyttä aina, kun olet Arktan katon alla. Yhdessä voimme rakentaa jotain ajatonta ja kestävää. Yhteinen osaamisemme takaa laadun, turvallisuuden, viihtyvyyden sekä arvon säilymisen elämäsi tärkeimmissä kohtaamispaikoissa, kodeissa ja julkisissa tiloissa.

ARKTA-konserni

Kukin Arkta-konserniin kuuluva yritys on oman rakentamisen osa-alueensa vahva, kokenut ja luotettava asiantuntija. Tahdomme rakentaa parempaa rakentamisen kulttuuria. Kehitämme tulevaisuuden standardeja, pidämme huolta ympäristöstämme sekä pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

ARKTA-KONSERNI LUKUINA

Perustettu

1988

Liikevaihto 2023

126 milj.

Työntekijöitä

212

Arkta-koteja

16 000

Puurakenteisia koteja

1 200

Hyväksy evästeet, jotta voit katsoa tämän sisällön.

Vastuullisuus on Arktassa osa arkea

Vastuullisuus on osa kaikkea toimintaamme. On kyseessä sitten yrityksen johto tai työharjoittelija, jokainen toimii vastuullisesti omassa roolissaan. Otamme päätöksenteossamme ja toiminnassamme tasavertaisesti huomioon ympäristön, ihmiset ja talouden. Toimimme yhteisten Arktan arvojen pohjalta, noudatamme Arktan eettistä käsikirjaa ja toteutamme vastuullisuusohjelmaa.

Kehitämme ja otamme käyttöön jatkuvasti ekologisia, energiatehokkaita ja vähähiilisiä ratkaisuja, jolloin rakentamamme kohteet edistävät ympäristön hyvinvointia sekä ihmisten terveellistä elämää. Nämä valinnat auttavat niin kuluttaja-asiakkaitamme kuin esimerkiksi sijoittaja-asiakkaidemme laadullisten sekä taloudellisten tavoitteiden saavuttamista. Edistämme elinkaariajattelua kiinteistöjen suunnittelussa. Suunnittelemme kohtaamispaikkoja, joiden tilat ja palvelut täyttävät myös tulevaisuuden tarpeet mm. muuntojoustavuus huomioiden.

Olemme aktiivisesti mukana yhteiskunnan kehittämisessä, vastuullisempien ja kustannustehokkaampien ratkaisujen etsimisessä sekä rakennusalan toimintatapojen kehittämisessä järjestötyön (EK, Rakennusteollisuus Ry, Perheyrittäjien liitto), tutkimushankkeiden sekä erilaisten julkisten ja yksityisten yhteistyöfoorumien kautta.

Lue lisää vastuullisuudestamme

ARVOMME

Tyytyväinen asiakas

Yhdessä tekeminen

Osaamisen arvostaminen

Menestyvä yritys

Meillä on aikaa asiakkaillemme

Meillä on kyky ja halu kuunnella jokaista asiakasta ja olla läsnä kaikissa kohtaamisissa. Tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas sekä valmis, virheetön kohde ja sen luovutus luvatussa aikataulussa. Kuljemme asiakkaan mukana koko rakentamisen kaaren ajan, ja seisomme ylpeinä luovuttamamme kohteen takana. Kannamme vastuumme ja teemme sen, mitä lupaamme. Varmistamme, että asiakkaamme tietävät koko ajan mitä tapahtuu seuraavaksi, kehen he voivat olla yhteydessä ja myös mitä me odotamme heiltä matkan varrella.​

Historia

Arkta Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Me olemme yhdessä hyvää rakentamassa jo viidennellä vuosikymmenellä. Vuosiin mahtuu paljon työtä ja menestyksekkäitä hetkiä. Konserni on kasvanut vuosien varrella merkittävästi, mm. yritysostojen kautta. Konsernistamme löytyy osaamista jo pitkältä ajalta, sillä esimerkiksi tytäryhtiö Arkta Reponen Oy on jo yli 70-vuotias!

Lue lisää arktan historiasta

Ajankohtaista

ARKTA OY:N SERTIFIKAATIT