Uudisasunto sijoituskohteena

Asuntosijoittamista pidetään matalariskisenä, vakaata tuottoa mahdollistavana pitkän aikavälin sijoittamisen muotona. Valmiissa miljöössä, monipuolisten palveluiden ja toimivien liikenneyhteyksien äärellä sijaitseva moderni ja hyvin suunniteltu asunto houkuttelee vuokralaisia. Uudisasunnon etuihin kuuluu myös huolettomuus – remontteja ei ole näköpiirissä lähitulevaisuudessa. Myös kuukausikustannukset pysyvät usein maltillisina.

Kun suunnittelet sijoitusasunnon hankintaa, ota huomioon:

  • asunnon sijainti ja asuinalueen kysyntä
  • asunnon koko, ominaisuudet ja kunto
  • asunnon hinta ja vuokratuotto

Sijoitusasuntoja kasvukeskusten parhailta paikoilta

Asiakkaitamme ovat niin oman asunnon ostajat, yksityiset asuntosijoittajat kuin institutionaaliset sijoittajatahot. Meille tunnusomaista on rakentaa kasvukaupunkeihin – hankimme aktiivisesti uusia tontteja ja rakennusoikeutta suosituilta sijainneilta kuten kasvukeskuksista ja opiskelupaikkakunnilta, jotka pitävät pintansa vuokramarkkinoilla vuosi toisensa jälkeen. Kohteemme sijaitsevat aina kattavien palveluiden ja toimivien liikenneyhteyksien lähellä.

Tiedostamme vuokralaisten tarpeet ja rakennamme kohteemme tulevaisuuden odotusten mukaisesti: monet kohteistamme on varusteltu sähköautonlatausmahdollisuudella, kestävillä ja tyylikkäillä sisustusmateriaaleilla sekä moderneilla koneilla ja laitteilla. Arkta-kodissa vuokralaisen on helppo viihtyä.

Palvelua tarjoavat

Uudisasunnon etuihin kuuluu huolettomuus – remonttivapaita vuosia tiedossa.

NÄISTÄ TALOYHTIÖISTÄ SAATAVILLA VALMIIKSI VUOKRATTUJA ASUNTOJA

Kohde

 

As Oy Tampereen Auringonpaiste

Tartu nyt -10 %:n alennukseen tekemällä kauppa Auringonpaisteen kodista 30.5.2024 mennessä. Alennus laskettuna asunnon velattomasta hinnasta on 13 900 -…

Kohde

 

Asunto Oy Helsingin Karnevaali

TARTU TUNTUVAAN -10% ALENNUKSEEN tekemällä kauppa Karnevaalin kodista kampanja-aikana 8.5. – 14.6.2024. Alennus laskettuna asunnon velattomasta hinnasta on huima 21.490…

Esimerkki valmiiksi vuokratusta asunnosta

As Oy Tampereen Auringonkukka – Koivistonkylä, Tampere
35,5 m², 2h+kt+parveke

Velaton hinta: 164 000 €
Myyntihinta: 49 206 €
Vuokra: 720 €/kk
Vh-tuotto: 4,2 %
Kassavirta: 95 €

Laskelmassa käytetty lainakorko 4,96 %, sisältää marginaalin.

Liity Arktan Sijoittajapiiriin – saat ensimmäisenä tiedon houkuttelevista sijoitusasuntokohteistamme.

Viisi syytä valita Arkta-koti sijoituskohteeksi

1

Rakennamme jopa yli 70 vuoden kokemuksella. Meidät tunnetaan vähähiilisen rakentamisen edelläkävijänä.

2

Kehitämme uudenlaisia rakentamisen ratkaisuja, joiden ansiosta Arkta-kodit ovat saavuttaneet asemansa tasokkaina kohteina niin asukkaan kuin sijoittajankin näkökulmasta.

3

Suunnittelemme kaikki kohteemme parhaaseen A-energialuokkaan. Energiatehokkaat ratkaisut takaavat matalan hoitovastikkeen ja asumiskustannukset.

4

Rakentajana tunnemme kohteemme erinomaisesti ja opastamme sinua kaikissa kaupanteon vaiheissa.

5

Materiaalivalikoimamme koostuu aikaa kestävistä sisustusmateriaaleista ja laitteista – vastaten nykypäivän vuokralaisten vaatimuksiin.

TUTUSTU AJANKOHTAISIIN UUTIISIIN