Arkta-konsernin yritykset ovat nykyaikaisia, innovatiivisia ja tulevaisuuteen tähtääviä yrityksiä, jotka tarjoavat henkilöstölleen vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä sekä kehittää ammattitaitoaan erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiöissämme panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen.

Avoinna olevat paikat

Rekrytointi

24.10.2023

Elementtityöntekijä, Heinola

Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta tai rakennusalan tehtävistä? Haemme elementtityöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

 

Monipuolista rakentamista

Arkta-konserni tuntee rakentamisen kaikki vaiheet. Kehitämme, suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme asunto- ja julkitiloja sekä betonielementtejä. Varsinaisen rakennusprosessin lisäksi me olemme suunnittelun tukena ja kuljemme asiakkaidemme mukana myös kaupanteon jälkeen. Kanssamme pääset mukaan ajankohtaisiin ja kiinnostaviin projekteihin, joissa saat työskennellä alan erikoisosaajien rinnalla. Me rakennamme energiatehokkaita, ajattomia, laadukkaita ja kestäviä koteja, naapurustoja, kouluja, päiväkoteja, terveyskeskuksia, liikuntapaikkoja ja toimitiloja.

Arkta-konsernin yritykset tarjoavat kiinnostavan ja virikkeellisen työympäristön ihmisille, jotka ovat motivoituneita, positiivisia ja sitoutuneita ja jotka tahtovat menestyä työssään. Meillä jokainen saa pelata vahvuuksillaan. Me arvostamme osaamista, tiimihenkeä, suoraselkäistä asennetta sekä aitoa halua rakentaa arjen tärkeimpiä kohtaamispaikkoja. Me olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja kannustamme henkilöstöämme kehittymään.

Arktalaisena pääset työskentelemään todellisten huippuammattilaisten kanssa, rakentamaan yhdessä hyvää ja edistämään parempaa rakentamisen kulttuuria. Tervetuloa töihin Arkta-konserniin!

Etkö löytänyt avoimia paikkoja?

Voit aina tarttua mahdollisuuteen vakuuttaa meidät omalla osaamisellasi! Täytä avoin hakemus ja kerro minkälaista työpaikkaa etsit. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa!

Täytä avoin hakemus