Arkta-konsernin yritykset ovat nykyaikaisia, innovatiivisia ja tulevaisuuteen tähtääviä yrityksiä, jotka tarjoavat henkilöstölleen vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä sekä kehittää ammattitaitoaan erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiöissämme panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen.

Avoinna olevat paikat

Rekrytointi

Vastaava työnjohtaja

Haemme yhteistyössä Enersensen kanssa Arkta Rakennuskultti Oy:lle vastaavaa työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Arkta Rakennuskultti on perustettu 1988 ja kuuluu Arkta-konserniin….

Jatkuvasti avoinna olevat haut

Tällä hetkellä ei ole avoinna hakuja, mutta voit aina täyttää avoimen hakemuksen ja kertoa millaista työpaikkaa etsit. Otamme sinuun paikan avautessa yhteyttä!

Monipuolista rakentamista

Arkta-konserni tuntee rakentamisen kaikki vaiheet. Kehitämme, suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme asunto- ja julkitiloja sekä betonielementtejä. Varsinaisen rakennusprosessin lisäksi me olemme suunnittelun tukena ja kuljemme asiakkaidemme mukana myös kaupanteon jälkeen. Kanssamme pääset mukaan ajankohtaisiin ja kiinnostaviin projekteihin, joissa saat työskennellä alan erikoisosaajien rinnalla. Me rakennamme energiatehokkaita, ajattomia, laadukkaita ja kestäviä koteja, naapurustoja, kouluja, päiväkoteja, terveyskeskuksia, liikuntapaikkoja ja toimitiloja.

Arkta-konsernin yritykset tarjoavat kiinnostavan ja virikkeellisen työympäristön ihmisille, jotka ovat motivoituneita, positiivisia ja sitoutuneita ja jotka tahtovat menestyä työssään. Meillä jokainen saa pelata vahvuuksillaan. Me arvostamme osaamista, tiimihenkeä, suoraselkäistä asennetta sekä aitoa halua rakentaa arjen tärkeimpiä kohtaamispaikkoja. Me olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja todella
kannustamme henkilöstöämme kehittymään.

Arktalaisena pääset työskentelemään todellisten huippuammattilaisten kanssa, rakentamaan yhdessä hyvää ja edistämään parempaa rakentamisen kulttuuria. Tervetuloa töihin Arkta-konserniin!