Arkta-konsernin yritykset ovat nykyaikaisia, innovatiivisia ja tulevaisuuteen tähtääviä yrityksiä, jotka tarjoavat henkilöstölleen vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä sekä kehittää ammattitaitoaan erilaisissa työtehtävissä ja monipuolisissa kohteissa. Yhtiöissämme panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen.

Avoinna olevat paikat

Rekrytointi

08.10.2021

Työpäällikkö Tampereelle

Haemme kovaa osaajaa, usean vuoden vankalla kokemuksella. Olet jo ansainnut kannuksesi useilla eri työmailla, etkä pelkää uusiakaan haasteita asuntorakentamisen parissa. Tarjoamme vakityön…

Kesätyöpaikat

Konsernimme tarjosi kesätyöpaikkoja Uudellamaalla Arkta Reposen sekä Arkta Rakennuskultin palveluksessa, Pirkanmaalla Arkta Rakennuksen palveluksessa sekä Pohjanmaan seudulla Arkta Kultin palveluksessa. Saimme runsain määrin kesätyöhakemuksia, ja sopivimmat kandidaatit on haastateltu ja valituille kesätyöntekijöille ilmoitettu valinnasta. Kiitämme kaikkia hakeneita kiinnostuksesta konserniamme kohtaan!

Monipuolista rakentamista

Arkta-konserni tuntee rakentamisen kaikki vaiheet. Kehitämme, suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme asunto- ja julkitiloja sekä betonielementtejä. Varsinaisen rakennusprosessin lisäksi me olemme suunnittelun tukena ja kuljemme asiakkaidemme mukana myös kaupanteon jälkeen. Kanssamme pääset mukaan ajankohtaisiin ja kiinnostaviin projekteihin, joissa saat työskennellä alan erikoisosaajien rinnalla. Me rakennamme energiatehokkaita, ajattomia, laadukkaita ja kestäviä koteja, naapurustoja, kouluja, päiväkoteja, terveyskeskuksia, liikuntapaikkoja ja toimitiloja.

Arkta-konsernin yritykset tarjoavat kiinnostavan ja virikkeellisen työympäristön ihmisille, jotka ovat motivoituneita, positiivisia ja sitoutuneita ja jotka tahtovat menestyä työssään. Meillä jokainen saa pelata vahvuuksillaan. Me arvostamme osaamista, tiimihenkeä, suoraselkäistä asennetta sekä aitoa halua rakentaa arjen tärkeimpiä kohtaamispaikkoja. Me olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja todella
kannustamme henkilöstöämme kehittymään.

Arktalaisena pääset työskentelemään todellisten huippuammattilaisten kanssa, rakentamaan yhdessä hyvää ja edistämään parempaa rakentamisen kulttuuria. Tervetuloa töihin Arkta-konserniin!

Etkö löytänyt avoimia paikkoja?

Voit aina tarttua mahdollisuuteen vakuuttaa meidät omalla osaamisellasi!  Voit aina täyttää avoimen hakemuksen ja kertoa millaista työpaikkaa etsit. Otamme sinuun paikan avautessa yhteyttä!