Tärkeintä on laatu

Pääurakoitsijana toimintamme perusperiaatteita ovat luotettavuus sekä sujuva yhteistyö tilaajan ja sivu-urakoitsijoiden kanssa. Olemme toimineet pääasiallisesti julkisen sektorin hankkeiden parissa ja rakentaneet ihmisille arjen kohtaamispaikkoja, kuten kymmenittäin kouluja, päiväkoteja, seurakuntatiloja sekä liike-, liikunta- ja toimitiloja. Toteutamme projektit aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja vahvuuksiimme kuuluvat myös erityisen vaativat saneeraushankkeet. Kerromme ammattilaisen mielipiteen ja kehittelemme parhaat tila- ja materiaaliratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin.

Tärkeintä kaikessa on laatu. Tukenamme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, jolta vaadimme samaa laatutasoa kuin itseltämme. Kokemuksen tuoma osaaminen sekä laatutarkastukset auttavat tekemään kaiken kerralla kunnolla, jolloin voimme pyrkiä luovuttamaan jokaisen kohteemme virheettömänä.

Arvostamme asiakaitamme ja yhteistyökumppaneitamme, ja se näkyy myös palvelumme laadussa. Olemme aina valmiita kertomaan toimintatavoistamme kattavasti ja läpinäkyvästi sekä auttamaan asiakasta löytämään parhaat toteutusratkaisut. Suunnittelemme aikataulut yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa siten, että urakka voidaan toteuttaa laadukkaasti, tehokkaasti ja ajallaan.

Osaava asiantuntijaorganisaatio

Koko Arkta-konsernin tavoin myös Arkta Kultin vahvuuksia ovat kokenut henkilöstö, loistava työyhteisö sekä viihtyisä työilmapiiri. Riveistämme löytyy osaajia, jotka ovat työskennelleet Kultilla jo yli 20 vuoden ajan. Jatkuvuuden takaavat uudet ja nuoret tekijät, jotka tuovat tuoreita näkökulmia sekä saavat oppia kokeneemmilta ammattilaisilta. Henkilöstömme ikähaitari ulottuu kahdestakymmenestä kuuteenkymmeneen vuoteen. Olemmekin onnistuneet yhdistämään kokemuksen tuoman viisauden, nykyteknologian suomat mahdollisuudet sekä innovatiivisen ajattelun osaksi toimintaamme. Alallamme työntekijöiden vaihtuvuus on yleistä, mutta me Arkta Kultilla olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että olemme onnistuneet luomaan työilmapiirin, jossa osaajat viihtyvät. Meillä pidetään huolta sekä asiakkaiden, ympäristön että henkilöstön hyvinvoinnista.

Ostamme Vaasan ja Seinäjoen keskusta-alueilta tontteja

Hankimme Vaasan ja Seinäjoen keskusta-alueilta kerrostalo- ja täydennysrakentamiseen soveltuvaa kaavoitettua tai kaavoittamatonta maata. Realisoi kiinteistösi nyt.

Tiedustelut p. 040 486 4212 | tommi.rintamaki@arkta.fi

Uutiset

Blogi

 

Yhdessä hyvää rakentamassa

Arkta-konsernia ohjaavat järkevät, ekologiset ja ajan vaatimusten mukaiset ratkaisut, joissa konsernin jokainen jäsen saa toimia vahvuusalueidensa mukaan, mutta muiden tukemana….

Referenssit

Närpiön yläkoulu

Arkta Kultti toimi pääurakoitsijana Närpiön yläkoulun hybridirakennushankkeessa. Oppilaat ja opettajat saivat upeat modernit Närpiön yläkoulun tilat käyttöönsä vuoden 2022 lopussa.

Tutustu

Vaasan Sähkö Areena

Arkta Kultti toteutti erittäin haastavan ja erityisosaamista vaativan jäähallin laajennus- ja korjausrakentamishankkeen.

Tutustu

ABB Oy Villa Vaski

VillaVaski on ABB Oy:n uusi hirsirakenteinen edustus- ja koulutustila. VillaVaski sijaitsee Vaasan Vaskiluodossa aivan meren rannassa.  Kohde koostuu kaksiosaisesta rakennuksesta….

Tutustu

Historia

Arkta Kultin juuret ovat rakennusliike Oy Rakennuskultti Ab:ssa, joka perustettiin jo vuonna 1988. Alkuvuodesta 2020 Rakennuskultti jakautui kahtia, ja nyt Arkta Kultti jatkaa menestyksekkäitä perinteitä Pohjanmaan ja Vaasan alueella, Arkta Rakennuskultin toimiessa pääkaupunkiseudulla.