Luonnollinen kaupunkirakentaja

Monipuolinen ammattitaitomme takaa turvallisuuden, viihtyvyyden sekä arvon säilymisen arjen tärkeimmissä kohtaamispaikoissa. ​Olemme olleet jo vuosikymmenten ajan laadukas ja luotettava julkitilarakentaja, ja osaamisestamme todistavat useat kymmenet menestyksekkäästi rakennetut päiväkodit, koulut, kampukset, liikuntatilat, hoiva- ja hoitorakennukset, seurakuntien, kuntien ja kaupunkien uudiskohteet sekä liiketilat. Me rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa, mutta työmme jälki on aina tunnettua Arkta-laatua.

Pääasiallisia asiakasryhmiämme ovat erityisesti julkinen sektori, kunnat, kaupungit ja yhteisöt. Meillä on menestyksekästä kokemusta sekä pienemmistä rakennuksista että mittavista ja vaativista projekteista. Toteutamme laajatkin kokonaisuudet jaetusta urakasta KVR-urakointiin tehokkaasti, luotettavasti ja laadukkaasti. Me olemme ylpeitä jokaisesta rakentamastamme kohtaamispaikasta, joten meille on tärkeää, että muutkin viihtyvät Arkta-konsernin rakentamien seinien sisällä.

Koko julkisen rakentamisen elinkaari hallussa

Me olemme usein mukana jo hankkeen suunnitteluvaiheessa, ja meiltä saat mitä tilaat, sillä tunnemme koko rakentamisprojektin elinkaaren. Sen ansiosta työmme jälki on laadukasta ja pysymme budjetissa ja aikataulussa. Meillä on osaamista sekä resursseja myös nopeaan reagointiin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Me huomioimme alusta asti asiakkaan toiveet, prosessin sujuvan etenemisen sekä työturvallisuuden. Asiantuntemuksemme, yhteistyöverkostomme sekä monipuolisen organisaatiomme ansiosta meillä on käytettävissämme parhaat ratkaisut niin toimintatapojen kuin materiaalienkin suhteen. Me kehitymme jokaisen kohtaamisen myötä ja olemme saavuttaneet asemamme palvelemalla aina asiakaslähtöisesti, yhdessä laadittujen tavoitteiden ja sopimusten mukaisesti.

Me olemme aina asiakkaidemme käytettävissä ja kehitämme myös uudenlaisia ratkaisuja haastavienkin hankkeiden toteuttamiseksi. Kerromme toimintatavoistamme sekä projektin etenemisestä avoimesti ja kattavasti sekä olemme suunnitteluapuna prosessin kaikissa vaiheissa. Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme samoja laatukriteereitä, joihin olemme itsekin sitoutuneet ja suunnittelemme aikataulut yhdessä kumppaniemme kanssa, jotta urakat voidaan toteuttaa laadukkaasti, tehokkaasti ja ajallaan. Silloin voimme varmistua siitä, että jokainen luovuttamamme kohde edustaa Arkta-konsernin arvoista laatua, turvallisuutta ja viihtyvyyttä.