Me rakennamme hyvää

Arkta Rakennus Oy:n palveluihin kuuluvat mm. kerros- ja rivitalorakentaminen sekä kiinteistökehittäminen. Rakennamme aina laadukkaista materiaaleista, ympäristöä huomioiden. Meillä on vuosikymmenten kokemus asuntorakentamisesta ja kannamme vastuumme myös kaupanteon jälkeen. Arktassa on rakennettu jo lähes 15.000 asuntoa. Meillä on myös laaja tonttivalikoima parhailla paikoilla.

Asiakkaamme voivat luottaa asiantuntemukseemme, sillä oma koulutettu ja asiantunteva asuntomyyntimme tuntee kohteemme parhaiten.

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asukas, joka asuu viihtyisässä naapurustossa ja sijoittajankin näkökulmasta houkuttelevalla sijainnilla. Siksi emme ikinä tingi aluekaavoituksen tai asuntokohteen laadusta. Ajan vaatimusten mukainen Arkta-koti tai -kiinteistö on pohjaratkaisunsa ja sijaintinsa puolesta toimiva, energiataloudellinen, siisti, huoneilmaltaan raikas sekä äänieristyksiltään kehittynyt. Tyylikkäät julkisivut ja piha-alueet tekevät koko ympäristöstä viihtyisän. Myös liikuntaesteiset asukkaat otetaan huomioon, eikä remontti- tai kunnostustarpeesta tarvitse murehtia. Asunnon kodinkoneet, varusteet ja materiaalit ovat taloudellisia, laadukkaita ja kauniita.

Meillä on aina aikaa asiakkaillemme ja meitä ohjaavat järkevät, ekologiset ja ajan vaatimusten mukaiset ratkaisut. Noudatamme Rakentamisen Laatu ry:n sertifioimaa toimintajärjestelmää ja kaikissa hankkeissamme pyrimme käyttämään materiaaleja, järjestelmiä ja menetelmiä, jotka kuormittavat asumista ja ympäristöä mahdollisimman vähän. Materiaalivalinnoissa käytämme hajuttomia ja vähäpäästöisiä M1-luokan tuotteita. Laaja osaamisemme suunnittelun ja rakentamisen kaikissa vaiheissa varmistaa sen, että pysymme aikatauluissa ja rakennamme luotettavasti, vastuullisesti ja turvallisesti.

Uutiset

Referenssit

As Oy Pirkkalan Pereen Begonia

Koti Uusi-Pereen alueella – Pirkkalan parhaalla paikalla Luonnonläheinen Uusi-Pereen alue sijaitsee aivan Tampereen rajan tuntumassa, vain kivenheiton päässä Pyhäjärvestä. Begonia…

Tutustu

As Oy Tampereen Muotialan Aralia

Aralia sijaitsee Tampereen Muotialassa, kätevästi tulevan ratikkareitin varrella. Alueen palvelut ovat kattavat ja keskustakin on vain neljän kilometrin päässä.

Tutustu

Historia

Arkta Rakennus Oy:n juuret ovat Arkta Oy:ssa, jonka historia ulottuu jo neljälle vuosikymmenelle. Perheyritys on kasvanut vahvasta pirkanmaalaisesta valtakunnallisesti merkittäväksi rakentajaksi, jonka osaaminen ulottuu koko rakennusprojektin elinkaaren ajalle.

 

Tutustu Arkta Oy:n historiaan