Me tunnemme rakentamisen kaikki vaiheet

Uuden liike- tai toimitilan rakentaminen sekä olemassa olevan kiinteistön saneeraus tai laajennus tehdään aina asiakkaan ehdoilla. Asiantuntemuksemme, monipuolinen kokemuksemme, laaja yhteistyöverkostomme, huolellinen suunnittelumme sekä osaava projektinhallinta varmistavat sen, että voimme myös kehittää ja parantaa kiinteistön elinkaarta, toiminnallisuutta tai logistiikkaa. Valvomme aina asiakkaamme etua ja toteutamme hankkeet sovitusti.

Arkta Rakennuskultilla Uudellamaalla ja Arkta Kultilla Pohjanmaalla on jo vuosikymmenten kokemus menestyksekkäästä liike- ja toimitilarakentamisesta. Me tunnemme rakennusprojektin kaikki vaiheet suunnittelusta kohteen luovutukseen.

 

Rakennamme liiketoimintasi tueksi

Liike- ja toimitilarakentamisessa tärkeintä on ymmärrys asiakkaan liiketoiminnan luonteesta. Jokainen tila rakennetaan jotain tarkoitusta varten. Sijainti, toiminnallisuus ja viihtyvyys ovat tärkeitä elementtejä, mutta laadukas toimitilarakentaminen edellyttää myös sujuvuutta, kustannustehokkuutta sekä työturvallisuutta. Meidän työmme jälki on aina laadukasta sekä täsmällistä.

Osaava yhteistyöverkostomme on sitoutunut konsernimme korkeisiin laatukriteereihin, ja monipuolisen organisaatiomme ansiosta meillä on käytettävissämme parhaat ratkaisut niin toimintatapojen kuin materiaalienkin suhteen. Me kehitymme jatkuvasti ja rakennamme yhdessä sinun liiketoimintasi kasvun tueksi. Meille rakentaminen tarkoittaa haasteiden ratkaisemista ja odotusten ylittämistä. Turvallisesti, kestävästi ja vastuumme tuntien.