Asukkaan, sijoittajan ja ympäristön hyväksi

Meillä on pitkä kokemus kotien, naapurustojen ja kokonaisten asuinalueiden rakentamisesta sekä maa-alueiden kaavoituksesta. Arkta Rakennus Oy Pirkanmaalla ja Arkta Reponen Oy Uudellamaalla tunnetaan betoni- ja puuasuntorakentamisen erikoisosaajina. Rakentamamme Arkta-kodit ovat ajan vaatimusten mukaisia, viihtyisiä, sijainniltaan parhailla paikoilla ja pohjaratkaisuiltaan toimivia. Me kehitämme jatkuvasti myös ekologisia ja energiatehokkaita ratkaisuja, jolloin jokainen Arkta-koti lisää paitsi asukkaiden ja sijoittajien, myös ympäristön hyvinvointia.

Kuljemme asiakkaidemme mukana kumppanina koko rakennusprojektin ajan, suunnittelusta toteutukseen ja valmiin asuntokohteen luovutukseen, ja olemme läsnä myös sen jälkeen. Palvelemme sekä sijoitusasunnon ostajia että valtakunnallisia rakennuttaja- ja sijoittajatahoja.

Ajattomat rakentamisen ratkaisut

Vuosikymmenten kokemus, useat menestyneet hankkeet sekä halu kehittyä ovat tehneet Arkta- konsernista asuntorakentamisen monipuolisen asiantuntijan. Kokemuksemme ansiosta voimme palvella rakentamisen kaikissa vaiheissa. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta hallitsemme suvereenisti isotkin kokonaisuudet ja aluerakentamisen. Arkta-kodin sijainti on aina sijoittajankin näkökulmasta houkutteleva. Siksi me panostamme aina kaikkemme aluekaavoituksen sekä asuntokohteen laatuun.

Arkta-konsernin vahvuutena on laaja-alainen osaaminen sekä vahva yhteisö. Oman perustajaurakoinnin lisäksi me toteutamme asiakkaillemme erilaisia urakointikohteita, muun muassa SR-, KVR- ja projektinjohtourakointia. Me tarjoamme myös kohteen suunnittelu-, valvonta-, hankinta- ja rakentamispalvelut sekä tarvittaessa hoidamme maanhankinnan.

Me kehitämme jatkuvasti uudenlaisia rakentamisen ratkaisuja, joiden ansiosta Arkta-kodit ovat saavuttaneet asemansa tasokkaina ja ajattomina kohteina niin asukkaan kuin sijoittajankin näkökulmasta. Käytössämme ovat aina ajanmukaisimmat menetelmät sekä materiaalit ja panostamme asumismukavuuteen niin asuntojen sijainnin, sisätilojen kuin pihapiirinkin suhteen.

 

Energiatehokkuutta, hyvää rakennustapaa sekä kosteudenhallintaa

Matalaenergia- eli Mera-rakentaminen auttaa energiakustannusten hallinnassa. MeraReponen- konseptin mukaiset Mera- ja PuuMera-asunnot ovat tutkitusti viihtyisiä, hiljaisia, vedottomia sekä elinkaarikustannuksiltaan edullisia. Lisäksi PuuMera on vahvoilla myös hiilijalanjälkivertailussa ja kotimaisuusasteessa. Uusiutuvia energialähteitä hyödyntävä PuuMera-puukerrostalo viitoittaakin suuntaa uudentyyppiselle kerrostalorakentamiselle ja kiinteistökehitykselle.

Hyvä rakentaminen ja kosteudenhallinta ovat meille tärkeitä. Käytössämme on Kuivaketju10 – toimintamalli, jonka avulla pyritään estämään kosteusvaurioiden synty kaikissa rakennusvaiheissa. Ohjaamme kosteuden hallintaa jo suunnittelupöydällä aikatauluissa, materiaalien suojauksessa sekä riittävissä kuivumisajoissa. Kosteudenhallinnassa on kyse myös pitkälti asenteesta, sillä havaittuihin epäkohtiin on puututtava nopeasti.