Kolme taloyhtiötä samassa korttelissa

Atlantinkatu 11 sijaitsevaan kortteliin on valmistunut HEKA:lle (Helsingin kaupungin asunnot) 55 asuntoa (Atlantinkatu 11), sekä Helsingin ATT:lle Asunto Oy Helsingin Salsa nimiseen yhtiöön 58 uutta Hitas-asuntoa. Korttelin viimeinen yhtiö on myös Hitas-taloyhtiö, Asunto Oy Helsingin Azor, johon valmistuu loppuvuodesta 2020 yhteensä 44 asuntoa. Kortteli käsittää 9.941 asuinneliötä ja liiketiloja 1002 m². Korttelin yhteydessä on maanalainen pysäköintihalli 87 autolle. Monimuotoisten talojen syliin muodostuu viihtyisä ja yhteisöllinen piha-alue.

Toteuttaja

Arkta Reponen Uusimaa

Ota yhteyttä

Eero Lehtomäki

toimitusjohtaja, DI

Arkta Reponen Oy

040 173 5220
Lähetä sähköpostia

Jätkäsaaressa suositaan umpikortteleita

Vaalea tiilijulkisivu on saanut seurakseen näyttävän turkoosin tehosteen, jota on käytetty juuri valmistuneessa Asunto Oy Helsingin Salsa Hitas-taloyhtiön julkisivussa, ja esimerkiksi sisäänkäyntien ja ikkunapielien yhteydessä. Salsan julkisivussa on käytetty jopa neljää eri turkoosin sävyä tehosteena vaalean tiilen rinnalla.

Tiili on nimeltään Terca-tiili, ja yhden tiilen koko on 20x285x60 mm. Tiilen pinnalla on kestävä lasite, joka antaa tiilelle näyttävän heijastuspinnan. Lasitetuilla tiilillä julkisivu herääkin mielenkiintoisella tavalla eloon. Voimakkailla väreillä saadaan julkisivuun paitsi väriä, ne antavat myös merenvälkkeen omaista kiiltoa. Lasitetuilla laatoilla saadaan myös toteutettua poikkeuksellisen kirjavia julkisivuratkaisuja, joita esimerkiksi juuri Helsingin Jätkäsaaressa voi nähdä.

Lue lisää Helsigin kantakaupunkiin rakentuvasta Jätkäsaaresta