Favorit sijoittuu omalle tontille, pientaloalueen laidalle vastapäätä kulttuurihistoriallista Nottbeckien rakentamaa Lielahden kartanoa. Näsijärvi siintää vain muutaman sadan metrin päässä. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat virkistäytymään vuoden ympäri.

Viihtyisästä pihapiiristä pääset palvelujen pariin hetkessä: Lielahden laajoihin kaupallisiin palveluihin on vain kilometri. Matka Tampereen keskustaan taittuu hyvien liikenneyhteyksien ansiosta autolla kymmenessä minuutissa.

Toteuttaja

Arkta Rakennus Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Jussi Reiskanen

hankepäällikkö

Arkta Rakennus Oy

040 482 1710
Lähetä sähköpostia

Harri Oikari

myyntipäällikkö, LKV

Asuntomyynti

045 625 9178
Lähetä sähköpostia

Vehreä ja kulttuurihistoriallinen Niemenranta

Favoritissa on 18 valoisaa, isoikkunaista asuntoa, joissa on 10 erilaista asuntopohjaa. Kaikissa asunnoissa on viehättäviä yksityiskohtia ja hyvä varustelu. 29 m2 kokoisessa yksiössä on alkovi ja oma sauna. 34 m2 kokoisessa yksiössä on ikkunallinen alkovi ja
lasitettu parveke.

Pienet kaksiot ovat varsinaisia tilaihmeitä; 35 m2 kokoisessa kulmahuoneistossa on lasitettu parveke ja 39,5 m2 kokoisessa on oma sauna.

Isompia kaksioita on kolmea kokoa; 45,5 m2 kokoisessa kulmahuoneistossa on vaatehuone ja lasitettu parveke. 56,5 m2 kokoisessa on lähes pienen huoneen kokoinen vaatehuone, sauna ja koko asunnon levyinen jättikokoinen lasitettu parveke. 57,5 m2 kokoisessa läpitalon huoneistossa on vaatehuone, oma sauna ja lasitettu parveke.

75 m2 kokoinen kolmio on ihanan avara kulmahuoneisto ja varustettu erillisellä wc:llä, vaatehuoneella, saunalla ja jättikokoisella lasitetulla parvekkeella.

Katso muut Niemenrannan kohteet

Referenssit
placeholder

 

As Oy Tampereen Nimenrannan Pirja

Uudenaikainen ja moderni Niemenranta Tampereen uudenaikaisella ja modernilla asuinalueella Niemenrannassa kodit ovat kaupungin ytimessä aivan Näsijärven läheisyydessä. Lielahden laajat ostoskeskukset,…

Referenssit

 

As Oy Tampereen Nimenrannan Jaspi

Kulttuurihistoriallinen miljöö Jaspi rakentuu vastapäätä kulttuurihistoriallista Nottbeckien rakentamaa Lielahden kartanoa. Näsijärvi siintää vain muutaman sadan metrin päässä. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet…