Ensimmäinen neljästä omenasta

Arkta suunnitteli Tampereen Niemenrannan uudelle asuinalueelle neljä idyllistä pienkerrostaloa. Jaspi, Pirja, Melba ja Favorit muodostavat vehreine sisäpihoineen puutarhamaisen kokonaisuuden. Ensimmäisenä alueelle valmistui Jaspi vuonna 2017.

Jaspissa on 24 valoisaa, isoikkunaista asuntoa, joissa on 14 erilaista asuntopohjaa. Yksiöt ovat hyvin varusteltuja tilaihmeitä 23,5 m2 – 34,0 m2. Kaksiot saunalla tai ilman ovat kooltaan 34,5 m2 – 56,5 m2. Kolmio on tehokas 57 m2.

Toteuttaja

Arkta Rakennus Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Wiola Kiiveri

asuntomyynti, viestintä- ja brändijohtaja, LKV, LVV, KED

Arkta Oy

050 595 1123
Lähetä sähköpostia

Kulttuurihistoriallinen miljöö

Jaspi rakentuu vastapäätä kulttuurihistoriallista Nottbeckien rakentamaa Lielahden kartanoa. Näsijärvi siintää vain muutaman sadan metrin päässä. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat virkistäytymään vuoden ympäri.

Viihtyisästä pihapiiristä pääset palvelujen pariin hetkessä: Lielahden laajoihin kaupallisiin palveluihin on vain kilometri. Matka Tampereen keskustaan taittuu hyvien liikenneyhteyksien ansiosta autolla kymmenessä minuutissa.

Katso muut Niemenrannan kohteet

Referenssit

 

As Oy Tampereen Niemenrannan Favorit

Neljä idyllistä pienkerrostaloa muodostavat vehreine sisäpihoineen puutarhamaisen kokonaisuuden. ”Neljästä omenasta” vehreälle pientaloalueelle viimeisenä kohoaa Favorit.

Referenssit
placeholder

 

As Oy Tampereen Nimenrannan Pirja

Uudenaikainen ja moderni Niemenranta Tampereen uudenaikaisella ja modernilla asuinalueella Niemenrannassa kodit ovat kaupungin ytimessä aivan Näsijärven läheisyydessä. Lielahden laajat ostoskeskukset,…