Neljän omenan alue laajenee

Arkta suunnitteli Tampereen Niemenrannan uudelle asuinalueelle neljä idyllistä pienkerrostaloa. Jaspi, Pirja, Melba ja Favorit muodostavat vehreine sisäpihoineen puutarhamaisen kokonaisuuden. Alueen kehitys jatkuu ja seuraavaksi valmistui Pirja.

 

Toteuttaja

Arkta Rakennus Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Wiola Kiiveri

asuntomyynti, viestintä- ja brändijohtaja, LKV, LVV, KED

Arkta Oy

050 595 1123
Lähetä sähköpostia

Uudenaikainen ja moderni Niemenranta

Tampereen uudenaikaisella ja modernilla asuinalueella Niemenrannassa kodit ovat kaupungin ytimessä aivan Näsijärven läheisyydessä. Lielahden laajat ostoskeskukset, uusi kirjasto, terveysasema ja uusi Hiedanrannan kulttuurialue työpajoineen ja kahviloineen sekä alueen useat päiväkodit, koulut ja julkiset palvelut ovat kävely- ja pyöräilyetäisyydellä. Liikenneyhteydet kaupungin eri osiin ovat loistavat.

Ratikkalinja on suunniteltu kulkevaksi lähikadulla. Linja-autot kulkevat vierestä Tampereen keskustan kautta Hervantaan asti. Alueella on raikas uutuuden viehätys. Arktan näyttävä ja ajaton Asunto Oy Tampereen Niemenrannan Pirja tarjoaa laadukasta asumista luonnonkauniissa miljöössä, kulttuurihistoriallisesti merkittävän Lielahden kartanon kainalossa.

Katso muut Niemenrannan kohteet

As Oy Tampereen Niemenrannan Favorit

Neljä idyllistä pienkerrostaloa muodostavat vehreine sisäpihoineen puutarhamaisen kokonaisuuden. ”Neljästä omenasta” vehreälle pientaloalueelle viimeisenä kohoaa Favorit.

Tutustu
Referenssit

 

As Oy Tampereen Nimenrannan Jaspi

Kulttuurihistoriallinen miljöö Jaspi rakentuu vastapäätä kulttuurihistoriallista Nottbeckien rakentamaa Lielahden kartanoa. Näsijärvi siintää vain muutaman sadan metrin päässä. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet…