Arkta Rakennus ja Evli Residential II Ky kiinteistökehitysrahasto ovat 20.1.2022 allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Arkta Rakennus Oy myy Evli Residential II Ky:lle Tampereen Lamminpäähän rakennettavan As Oy Tampereen Lamminpään Muurain -asuinkerrostalon.

Kahdeksankerroksisessa As Oy Tampereen Lamminpään Muuraimessa on 34 asuntoa ja sen huoneistojakauma on monipuolinen. Rakennuksen kerrosala on 2350 k-m2 ja huoneistoala 1804,5 hm2. Omalle tontille rakentuva asuinkerrostalo kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan ja sen lämmitysmuotona on asukkaille matalat asumiskustannukset mahdollistava maalämpö. Alueena Lamminpää sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten Lamminpään ja Lielahden palveluiden läheisyydessä.

Arkta rakentaa Lamminpäähän kolme kerrostaloa: As Oy Tampereen Lamminpään Muuraimen lisäksi alueelle rakentuu kaksi RS-kerrostaloa As Oy Tampereen Lamminpään Hilla ja As Oy Tampereen Lamminpään Lakka, joissa on yhteensä 92 asuntoa. Alueen rakentaminen on alkanut loppuvuodesta 2022 ja maanrakennustyöt ovat käynnissä. Ensimmäisenä alueelle valmistuu Hilla ja sen arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2024. Lakan ja Muuraimen arvioitu valmistuminen on vuoden 2024 loppupuolella.

Lisätietoja:

Antti Palo-oja, toimitusjohtaja, Arkta Rakennus Oy
antti.palo-oja@arkta.fi, 040 865 0114

ARKTA-konsernin muodostavat asuntorakentajat Arkta Rakennus Oy, Arkta Reponen Oy ja Arkta Turku Oy,  julkitilarakentajat Arkta Rakennuskultti Oy ja Arkta Kultti Oy sekä betonielementtitehdas Arkta Laatuseinä Oy. Konsernin päätoimipaikka on Arkta Oy. Konsernissa työskentelee noin 220 henkilöä, minkä lisäksi työllistämme yli 500 pitkäaikaista yhteistyökumppania. Arkta Rakennus Oy:n palveluihin kuuluvat kerros- ja rivitalorakentaminen sekä kiinteistö- ja aluekehittäminen.

Evli Residential II Ky on suomalaisiin energiatehokkaisiin asuntoihin sijoittava kiinteistökehitysrahasto. Rahasto on aktiivisesti mukana koko rakentamisen arvoketjun aina suunnittelusta irtaantumiseen asti.