Pereen alue valloittaa lenkkimaisemillaan ja palveluillaan

Tyylikäs ja ajaton Asunto Oy Pirkkalan Pereen Begonia tarjoaa korkealaatuista asumista luonnonkauniissa Pirkkalassa, aivan Tampereen kupeessa. Yksi- ja kaksitasoisten rivitalojen yksilöllinen arkkitehtuuri, korkea varustetaso sekä toimivat tilaratkaisut tekevät arjesta toimivaa ja viihtyisää.

Toteuttaja

Arkta Rakennus Pirkanmaa

Ota yhteyttä

Koti Uusi-Pereen alueella – Pirkkalan parhaalla paikalla

Luonnonläheinen Uusi-Pereen alue sijaitsee aivan Tampereen rajan tuntumassa, vain kivenheiton päässä Pyhäjärvestä. Begonia rakennetaan puistoon rajoittuvalle tontille uudella pientalovaltaisella Uusi-Pereen alueella. Tähän idylliseen maalaismaisemaan rakennamme korkeatasoisia Arkta-koteja myös tulevina vuosina. Alueen neljä ensimmäistä yhtiötä ovat jo valmiina ja viides, Begonia, valmistuu syksyllä 2019.

Alueen puistomaista Nuolialanlaaksoa halkoo puro ja Pyhäjärvi siintää vain muutaman sadan metrin päässä. Järven toisella puolella voit nähdä Näsinneulan ja Pyynikin näkötornin. Alueen upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat virkistäytymään vuoden ympäri. Lähellä sijaitsevat ihastuttavat ulkoilureitit, monitoimileikkipuisto, Pyhäjärven pienvenepoukamat sekä Pereen rantapuistot.

Viihtyisästä pihapiiristä pääset palvelujen pariin hetkessä. Kauppakeskus Veskaan, Partola-ostoskeskukseen sekä Messukeskukseen on vain puoli kilometriä. Matka Tampereen keskustaan taittuu sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta autolla kymmenessä minuutissa. Pirkkalan loistavat päiväkodit ja koulut sekä laajalti kiitosta saaneet kunnalliset palvelut ovat hyvän matkan päässä. Tervetuloa viihtymään onnellisten ihmisten Pirkkalaan, joka on valittu jopa vuoden halutuimmaksi asuinpaikaksi.