Karnevaali on energiatehokas puukerrostalo luonnon läheisyydessä. Lue lisää ja ihastu!

Asunto Oy Helsingin Karnevaali

TULOSSA PIAN ENNAKKOMARKKINOINTIIN!
Helsingin uuteen kaupunginosaan, Kuninkaantammeen rakennettava Asunto Oy Helsingin Karnevaali tulee olemaan energiatehokkuudeltaan passiivitasoinen puukerrostalo ja kohteessa on mm. lattialämmitys. Karnevaalissa on 33 asuntoa, asuntojakauma 2h+kt, 39 m2 - 4h+kt, 96 m2 asuntoja, joista osa on rivitalon omaisia, kaksikerroksia asuntoja. Parvekkeet ovat pääosin lasitettuja ja yhtiö sijoittuu myöhemmin valmistuvan koulun, päiväkodin ja päivittäistavarakaupan naapuriin. Karnevaalin viehättävät kodit rakennetaan Helsingin kaupungin vuokratontille ja osakkeina myytävät autopaikat sijoittuvat pihakannen alle, josta on pääsy hissillä talojen porraskäytäviin. Alustava rakentamisen aikataulu kohteelle on 12/2020 - 12/2022. Ilmoittaudu nyt asiakasrekisteriimme, niin saat esitteen ensimmäisten joukossa.

Varaa oma esittelyaika

Ota yhteyttä

Outi Hongisto

asuntomyynti, myynti- ja markkinointivastaava, LKV

0400 157 762
Lähetä sähköpostia

Kotiovella vastassa

Jokainen koti on erilainen, mutta kodin merkitys ei muutu. Siksi jokainen Arkta-koti on ajaton, laadukas ja sijantinsa sekä pohjaratkaisunsa puolesta toimiva. Rakennamme koteja, joiden arvo ei heittelehdi muotivirtausten mukana. Me kannamme vastuumme myös kaupanteon jälkeen ja meitä ohjaavat järkevät ekologiset sekä ajan vaatimusten mukaiset uudisrakentamisen ratkaisut. Me kuljemme mukanasi senkin jälkeen, kun työmaa muuttuu kotipihaksi.

Kerroksia

4

Asuntojen lukumäärä

33

Lämmitysjärjestelmä

Kaukolämpö

Rakennusvuosi

12/2022

Tontti

Vuokra

HuoneistoTyyppiKokoMyyntihintaVelaton hintaKerros
  • Tilaa esite

  • Lähettämällä lomakkeen, sallin tietojeni käyttämisen Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Arktan rekisteriselosteeseen.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.