Tutustu Arkta-kotiin

Uuden kodin hyvät puolet

Nykyaikaisten vaatimusten mukaan rakennetut talot ovat energiataloudellisia, äänieristyksiltään kehittyneitä, huomioivat liikuntaesteiset asukkaat ja niissä ei ole remontti- ja kunnostustarvetta. Ne hemmottelevat asukkaitaan huolella harkituilla asuntojen pohjaratkaisuillaan, siisteydellään, raikkaudellaan ja toimivuudellaan. Huoneilma on hyvä nykyaikaisten ilmanvaihtokoneiden ansioista, nykyaikaiset kodinkoneet ovat taloudellisia, varusteet ja materiaalit ovat laadukkaita ja kauniita. Uudessa kodissa voi hyvällä syyllä sanoa nauttivansa laatuasumisesta.

Tampereen talousalueella kokenut asuntorakentaja

Vuosittain uuteen hyvin suunniteltuun ja työstään ylpeiden rakentajien tekemään Arkta-kotiin muuttaa lähes 400 perhettä. Rakennamme parhaille alueille ja palveluiden lähelle. Myös piharatkaisut ja istutukset suunnittelemme olosuhteita ja ympäristöä kunnioittaen.

Hyvä koti syntyy hyvästä suunnittelusta – kaavoituksesta alkaen – ja huolellisesta rakentamisesta. Yhteistyökumppaneinamme on kokeneita ja arvostettuja arkkitehteja ja erikoissuunnittelijoita. Näin on vuosien myötä muotoutunut Arkta-kotien tunnistettava tyyli: Arkta Design

Se tarkoittaa järkeviä, toimivia pohjaratkaisuja sekä tasapainoisia ja kauniita julkisivuja. Arkta Design on myös varusteiden ja pintamateriaalien ajatonta tyylikkyyttä ja kestävyyttä.

Rakennamme koteja, joissa on hyvä asua – koteja, joissa mieli lepää.

Arktan tapa tehdä.

Otamme innolla vastaan jokaisen uuden rakennushankkeen suunnittelun. Haemme talolle alueen ja tontin henkeen istuvan arkkitehtonisesti kauniin ja tasapainoisen ratkaisun. Pohjaratkaisuihin paneudumme huolella, jotta ne vastaavat nykykäyttäjien vaatimustasoa ja toimivat tulevaisuudessakin. Rakennamme vain hyvistä materiaaleista ja mahdollisuuksien mukaan käytämme aina kotimaisia ja lähialueiden tarvikkeita.

Arkta tekee yksilöllisiä koteja, joissa elämän iloista nauttii.

Turvallisia RS-kohteita

Arkta-koti on turvallinen ostaa ja turvallinen omistaa. Kaikki Arkta-kodit ovat asuntokauppalain mukaisia turvallisia RS-kohteita. Asuntokauppalaki suojaa asunnon ostajan oikeuksia rakennusvaiheessa, jolloin kotien valmistuminen on turvattu.

Rakennusvaiheessa Arkta huolehtii rakennusaikaisesta vakuutusturvasta. Asuntokauppalain mukainen 10 vuoden suorituskyvyttömyysvakuutus antaa turvaa tulevaisuuteen. Valmistumisen jälkeen taloyhtiössä on täysarvovakuutus.

Noudatamme Rakentamisen Laatu ry:n sertifioimaa toimintajärjestelmää, jossa määritellään tarkasti myös ympäristön huomioon ottaminen. Kaikissa hankkeissamme tavoittelemme suunnittelusta alkaen asumista ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia materiaaleja, järjestelmiä ja työmenetelmiä. Esimerkiksi materiaaleissa käytämme hajuttomia ja vähäpäästöisiä M1-luokan tuotteita.

Asiantuntevaa asuntokauppaa

Uuden kodin hankkiminen on aina iso asia, olipa kyseessä ensiasunto, elämänvaiheen mukainen muutto entistä paremmin tarpeita vastaavaan kotiin tai sijoitusasunto. Arktan tavoitteena on aina turvallinen ja luotettava asuntokauppa.

Arkta asuntomyynnissä on omat kokeneet ja koulutetut asuntomyyjät. Niinpä myyjämme tuntevat rakenteilla olevat kohteet perusteellisesti. Kirjaimellisesti aivan alusta alkaen. He pystyvät palvelemaan uutta kotia etsivää asiakasta nopeasti ja asiantuntevasti. He auttavat tarvittaessa myös vanhan kodin myynnissä ja rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Uuden asunnon kauppa – ostajan opas

Rakennusteollisuus RT on koonnut Asunnonostajan oppaaseen tärkeimmät tiedot uuden asunnon ostamisesta, kaupan tekemisestä ja asumisen alkuvaiheista. Oppaaseen kannattaa tutustua, kun kodinosto on ajankohtainen.

Rahastakin pitää puhua

Rakentamisvaiheessa olevan Arkta-kodin voit ostaa vain myyntihinnan osuudella, joka on 30 –40 %:a velattomasta kokonaishinnasta. Myyntihintaa maksetaan yleensä kohteen valmistumisen edetessä. Sinulla on mahdollisuus taloyhtiön lainaan, johon olemme neuvotelleet joustavan, pitkän laina-ajan. Ensimmäisinä vuosina maksetaan rahoitusvastikkeessa kuukausittain vain lainan korkoa ja myöhemmin alkaa yhtiölainan lyhennys. Halutessasi voit maksaa taloyhtiölainaosuutesi pois jo kohteen valmistuessa tai myöhemmin yhtiön hallituksen määrääminä ajankohtina.