As Oy Helsingin Onnimanni on nykyaikainen, 5-kerroksinen Puolihitas-kerrostalo suositulla Oulunkylän alueella osoitteeseen Kivalterinkatu 8, 00640 Helsinki. Lähellä Oulunkylän liikuntapuistoa, aivan Teininpuiston vieressä sijaitseva 50:n asunnon ja kahden liikehuoneiston kerrostalo tarjoaa loistavat asumisen puitteet eri kokoisille perheille sekä aktiiviselle ja liikunnalliselle elämälle. Kävelyetäisyydeltä löytyvät monipuoliset palvelut kuten ala- ja yläasteen koulut, päiväkodit, kaupat, bussipysäkki, lähijunan pysäkki ja ravintoloita. Onnimannin asunnot ovat hintakontrolloituja eli Puolihitas-asuntoja, joihin asukkaat valitaan arvonnalla syksyn 2022 aikana.

Onnimanniin rakentuu avaria ja valoisia asuntoja kompakteista yksiöistä suuriin 109 m² asuntoihin saakka. Suurimmassa osassa asunnoista on lasitettu parveke tai terassi, osasta taas löytyy ranskalainen parveke ja muutamassa on hulppea kattoterassi. Pihalla on leikkialue perheen pienimmille. Asuntoihin kuuluu lämmin irtaimistovarasto ja yhtiössä on pyykinkuivaushuone. Pyöriä varten on varastorakennus. Yhtiön pihassa on lämmityspistokkeellisia autopaikkoja, joista osa sijaitsee autokatoksessa.

Kehittyvä asuinalue loistavien liikenneyhteyksien päässä

Onnimanni sijaitsee runsaiden palveluiden äärellä. Oulunkylästä on erittäin monipuoliset liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin. Tuleva Raide-Jokeri ja bussipysäkit ovat lähellä ja juna-asemakin aivan kävelymatkan päässä. Julkisilla kuluneuvoilla pääsee kätevästi eri suuntiin ja autolla nopeasti lähellä olevalle Tuusulanväylälle. Oulunkylän rautatieasema on vain reilun kilometrin päässä.

Onnimanni on osa Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelmaa ja Elävä talo -hanketta. Kehittyvän kerrostalon tavoitteena on yhteistyöllä lisätä kerrostaloasumisen laatua, houkuttelevuutta ja yksilöllisiä ratkaisuja. Elävän talon tavoitteena on tilallisesti aikaa kestävä, asukkaiden muuttuvia ja omaehtoisia tarpeita palveleva rakennus, jolloin asuntojen kokoa ja niiden tilaratkaisuja voidaan helposti muuntaa rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Arjen kestävät valinnat näkyvät ja tuntuvat materiaaleissa

Pääset muuttamaan kotiin, joka on laadukas ja suunniteltu kestämään ajan kolhut. Suunnittelu on ajatonta, jotta kotisi arvo ei heittelehdi muotivirtausten mukana. Modernien asuntojen varustelu tulee olemaan nykyaikaista ja aikaa kestävää – ja mikä parasta, pääset itse luomaan persoonallisen tunnelman kotiisi ja vaikuttamaan sisustusratkaisuihin ostaessasi kodin rakennusvaiheessa. Yhdistele rohkeasti erilaisia materiaaleja tasokkaasta valikoimastamme, johon kuuluu kauniita värejä sekä kulutusta ja aikaa kestäviä materiaalivaihtoehtoja.

Haku on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Olemme ilmoittaneet kunkin asunnon arvonnasta sijoille 1-5 arvotuille hakijoille. 

Lue lisää

Uutinen
placeholder

26.05.2020

Helsingin Kehittyvä kerrostalo

Helsingin Kehittyvä Kerrostalo -hanke. Hankkeessa verrattiin puu- ja betonirunkoisten asuinkerrostalojen eroja suunnitteluvaiheessa, rakentamisvaiheessa ja käytön aikana. Rakennukset sijaitsevat vierekkäisillä samanlaisilla…